0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγχαρητηρια!! θα περασεις τελεια, οι ανθρωποι και κυριως οι συναδελφοι ειναι φοβεροι...βαλε την ιεραπετρα σε καλη θεση...( ημουν ωρομισθια εκει φετος!) ο κουτσουρας νομιζω πρεπει να εχει περισσοτερα μορια ε? παντως ειναι καλα ο,τι κι αν προτιμησεις. ξαναδες τα κ ρωτα με για κατι πιο συγκεκριμενο αν θες.
Παράθεση από: mariagal στις Αύγουστος 16, 2009, 11:57:06 πμσυγχαρητηρια!! θα περασεις τελεια, οι ανθρωποι και κυριως οι συναδελφοι ειναι φοβεροι...βαλε την ιεραπετρα σε καλη θεση...( ημουν ωρομισθια εκει φετος!) ο κουτσουρας νομιζω πρεπει να εχει περισσοτερα μορια ε? παντως ειναι καλα ο,τι κι αν προτιμησεις. ξαναδες τα κ ρωτα με για κατι πιο συγκεκριμενο αν θες.Eυχαριστώ πολύ. Ο Κουτσουράς και ο Μακρύς Γιαλός πόσο απέχουν από Ιεράπετρα; Μπορώ να πηγαίνω και με τα ΚΤΕΛ σε αυτά τα σχολεία από Ιεράπετρα; Θα βρω εύκολα σπίτι σε Ιεράπετρα, είναι ακριβά τα ενοίκια; Σκέφτομαι να δηλώσω σχολείο της Ιεράπετρας πρώτα, θα το πετύχω εύκολα ή όλοι αυτό προτιμούν; Αν ξέρεις τίποτα από αυτά, θα με βοηθούσες πολύ.
Η Ιεράπετρα είναι ένα μέρος που έχει τα πάντα. Δε θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς. Και οι άνθρωποι πολύ φιλόξενοι, μια γνωστή μας έμεινε εκεί 2 χρόνια και ήδη της λείπει πολύ το μέρος. Γενικά στη νότια Κρήτη οι τιμές είναι πιο λογικές σε σύγκριση με τη βόρεια. Ακόμη και η ποιότητα του τουρισμού είναι καλύτερη. Και η θάλασσα καταπληκτική! Εγώ ακόμη το λέω ότι τα καθαρότερα νερά στα οποία έχω κολυπήσει βρίσκονται στα νότια του Λασιθίου. Ενδεικτικά προτείνω την παραλία Αγ.Φωτιάς!
Αλήθεια, υπάρχει όντως υψηλό βιοτικό επίπεδο εκεί; Να υποθέσω ότι τα παιδιά θα έρχονται στα σχολεία με τα φιρμάτα ρούχα και εγώ θα μοιάζω με την πτωχή συγγενή; Αλήθεια, υπάρχουν ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή ή όλα είναι δημόσια; Φαντάζομαι ότι και το μορφωτικό επίπεδο θα είναι ανεβασμένο εκεί, θα δω παιδιά με δυνατότητες και ενδιαφέροντα. Καμιά συμβουλή για να με συμπαθήσουν; Και κάτι άλλο ουσιαστικό αν ξέρει κάποιος. Έψαξα στο site της δευτεροβάθμιας και είδα τα σχολεία. Ανάμεσα στα σχολεία είδα και αυτό: Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιεράπετρας, Δ/ντης Χριστοδουλάκης Εμμανουήλ - τηλ. 28420-26374 [μόρια 4]. Τι είδους σχολείο είναι αυτό, βρε παιδιά, μη ρωτάω και με κοροϊδεύουν στη δευτεροβάθμια την Πέμπτη που θα πάω.