0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό με τις 2 ώρες που δικαιολογεί στο ωράριό σου το πρόγραμμα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εξής; :Έστω ότι έχω 21 ώρες υποχρεωτικό ωράριο το οποίο και συμπληρώνω, και έχουμε όμως έλλειψη 6 ώρες στην ειδικότητά μου, χρειαζόμαστε δηλαδή κάποιον να έρθει για συμπλήρωση του ωραρίου του. Μπορώ εγώ να πάρω πρόγραμμα και έτσι οι ώρες που έχουμε έλλειψη να γίνουν 8 (να αφαιρεθούν 2 ώρες από εμένα δηλαδή), ώστε να δουλέψει και κανένας ωρομίσθιος-αναπληρωτής παραπάνω;ή δεν γίνονται αυτά;
τσου
εφικτά τα παραπάνω αν οι μαθητές διαμένουν κοντά στο σχολείο. Αν όμως έρχονται με συγκοινωνία στο σχολείο, δύσκολο να τα φέρεις ξανά το απόγευμα ή Σάββατο. Επίσης δύσκολο και να τα κρατήσεις με τη λήξη των μαθημάτων γιατί θα πρέπει να φύγει το λεωφορείο.Πιστεύω όμως ότι όλα βασίζονται και στην όρεξη των μαθητών. Που τη θεωρώ δεδομένη από τη στιγμή που θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα. Άλλωστε γιατί να συμμετάσχουν διαφορετικά αν δεν τους τραβάει κατι;Έτσι θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι και σε αυτήν την περίπτωση τα παιδιά θα κάνουν τη θυσία και θα κάτσουν λίγο παραπάνω στο σχολείο και θα φύγουν με το επόμενο λεωφορείο!Αυτό με τις 2 ώρες που δικαιολογεί στο ωράριό σου το πρόγραμμα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εξής; :Έστω ότι έχω 21 ώρες υποχρεωτικό ωράριο το οποίο και συμπληρώνω, και έχουμε όμως έλλειψη 6 ώρες στην ειδικότητά μου, χρειαζόμαστε δηλαδή κάποιον να έρθει για συμπλήρωση του ωραρίου του. Μπορώ εγώ να πάρω πρόγραμμα και έτσι οι ώρες που έχουμε έλλειψη να γίνουν 8 (να αφαιρεθούν 2 ώρες από εμένα δηλαδή), ώστε να δουλέψει και κανένας ωρομίσθιος-αναπληρωτής παραπάνω;ή δεν γίνονται αυτά;