0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: edge στις Οκτωβρίου 16, 2011, 03:19:34 pmΤέλος πάντων για
Τέλος πάντων για
Διάβασα στο thread των πληροφορικών το ακόλουθο:Οι Περιφερειακοί Δ/ντές Εκπ/σης μέχρι 19/10/2011 θα διαβιβάσουν στην Κ.Υ. του Υπουργείου πίνακες εκπ/κών που με αίτησή τους επιθυμούν να αποσπαστούν στα λειτουργικά κενά του συνοδευτικού πίνακα, προκειμένου να αποσπαστούν με απόφαση της Υπουργού ύστερα από πρόταση του ΚΥΣΔΕ.Mαλιστά εκεί ισχυρίζονται ότι λόγω αυτής της εντολής να μην περιμένουν πριν το τέλος του μήνα προσλήψεις αναπληρωτών τουλάχιστον για το κλάδο τους. Δεδομένου ότι αυτή η εγκύκλιος είναι γενική και ισχύει και για τις τεχνικές ειδικότητες λέτε να πάμε και εμείς για αρχές άλλου μήνα;; Mε λίγα λόγια το Υπουργεί καλεί πάλι μονίμους να καλύψουν τα κενά;;; ΘΑ τρελαθούμε ρε π....μου τελείως, θα τρελαθούμε
ε τι να κάνω δηλαδή έπρεπε να χαρώ και να πετάξω στα σύννεφα;; Aν σου πω ότι θα καλέσουν μετά τος 15 Νοεμβρίου θα το δεχτείς;;Εγώ μίλησα για ακόμα πιο μακριά για 15 Νοεμβρίου και μετά άμα διαβάσεις την ανάλυση που έχω για τους ανθρωπομήνες. Αλλά δεν την παλεύω άλλο με τη καταστροφολογία!!! Ελπίζω να μην επαληθευτεί κανένα σενάριο και να καλέσουν μέχρι τέλος εβδομάδαςΜας αδικούν ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, αυτό να σκέφτεστεΕπομένως αν κατάλαβα εσύ λες ούτε αυτή την εβδομάδα;
άμα καλέσουν παρασκευή, αυτό σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα παρουσιάσεων στις διευθυνσεις δεδομένου και της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. Επομένως οι αναπληρωτές θα μπουν αρχές Νοεμβρίου στα τμήματα
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 16, 2011, 10:35:43 pmάμα καλέσουν παρασκευή, αυτό σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα παρουσιάσεων στις διευθυνσεις δεδομένου και της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. Επομένως οι αναπληρωτές θα μπουν αρχές Νοεμβρίου στα τμήματαΠολύ λογικό. Από την άλλη αν κάποιος παρουσιαστεί Δευτέρα μπορεί να τον βάλουν κατευθείαν στην τάξη.Σιγά μην περιμένουν με τόσα κενά που έχουν να περάσει η προθεσμία για να παρουσιαστούν όλοι.Πρέπει να έχουν βαρεθεί οι μαθητές να κάνουν κενά. Πάντως και η παραπάνω Δευτέρα δεν είναι μέσα στον Νοέμβρη...είναι η τελευταία μέρα του Οκτώβρη - 31/10. Όποτε και να'ναι πλησιάζει σύντομα η μέρα της πρόσληψης...δε χρειάζεται να αγχώνεται κανείς.