*

Αποστολέας Θέμα: Α' φάση αναπληρωτών Τεχνικών Ειδικοτήτων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 51919 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Απ: Α' φάση αναπληρωτών Τεχνικών Ειδικοτήτων 2011-2012
« Απάντηση #434 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 03:30:14 pm »
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:20:09 »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 03:42:59 pm »
Eγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν 1200 συνάδελφοι τεχνικών ειδικοτήτων,χωρίς ωράριο.Αν υπάρχουν να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

xaan

• Επισκέπτης
« Απάντηση #436 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 03:46:47 pm »
Εγώ πάλι σε 3 ΕΠΑΛ που έχω υπάρξει δεν έχω δει καθηγητή τεχνικής ειδικότητας που να μην συμπληρώνει ωράριο, παρά μόνο 2. Και αν συμβαίνει αυτό σε τέτοια κλίμακα, γιατί πήραν τόσους αναπληρωτές πέρσι;
Συμφωνώ όμως ότι από το 2000 έως τώρα υπήρξε κατακόρυφη μείωση του ενδιαφέροντος των μαθητών για να φοιτήσουν στην τεχνική εκπαίδευση. Και συγγνώμη, αλλά και οι μόνιμοι συνάδελφοι που το έβλεπαν δεν έκανα τίποτα για να το σταματήσουν.
Τώρα θέλω να πιστεύω ότι κάτι με το Τεχνολογικό Λύκειο, κάτι με την φτώχια που έχει ήδη πέσει, πολλά παιδιά θα στραφούν στην τεχνική εκπαίδευση για να πάρουν ένα χαρτί που θα τους δίνει άμεσα επαγγελματικά δικαιώματα και πρόσβαση στην αγορά εργασίας, από το να αναλώνονται σε πολυετείς σπουδές χωρίς εργασιακό αντίκρισμα.

Μακάρι Radious, και εγώ το πιστεύω (και το εύχομαι)!

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 05:34:01 pm »
Λέτε παρασκευή να έχουμε κανένα τυχερό ή μπα;; Aλλά από υποθέσεις βέβαια άλλο τίποτα. ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΆΤΟς ΚΑΙ ΤΟ υΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΝ ΉΤΑΝ ΣΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:20:09 »

Αποσυνδεδεμένος dim12

• Πλήρες μέλος
  • Μητέρα της μάθησης είναι η επανάληψη
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 08:10:23 pm »
Μακάρι να υπήρχε προγραμματισμός. Έστω ας έλεγαν ότι εγώ ξέρεις σαν Υπουργείο δεν θα πάρω κανέναν για φέτος για αυτό το λόγο. Να το έλεγαν όμως για να κανονίσει ο καθένας τι θα κάνει. Ή έστω ας έλεγαν θα πάρω τόσους τότε. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η αναμονή η οποία είναι το χειρότερο απ' όλα. Όπως τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα έτσι και αυτό γίνεται στο ποδάρι. Τέλος πάντων καλή επιτυχία σε όλους. Υπομονή ή αλλιώς keep Waiting...

Αποσυνδεδεμένος ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΠΕ83

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 08:27:40 pm »
Καλησπέρα και απο εμένα.
Τόσες ημέρες κάθομαι και ψάχνω να βρώ λόγους για τους οποίους δε έχουν καλέσει ακόμη τεχνικές ειδικότητες.
Επειδή ήμουν συντονιστής στις προσφυγές, γνωρίζω αρκετούς συναδέλφους.
Γνωρίζω απο αυτούς λοιπόν οτι σε εμάς στην ειδικότητα των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ γίνεται το εξής και μάλιστα σε τρείς ΔΙΔΕ.
Σε νησί, αναπληρώτρια Φυσικός κάληψε κενό Ηλεκτρολόγου, αντί Φυσικής, κάνοντας χρήση το 2ο πτυχίο της.
Σε άλλη Δίδε καλύφθηκαν 4 κενά επειδή 2 ηλεκτρονικοί κάλυψαν με 21 και 19 ώρες αντίστοιχα, απο μαθήματα των ηλεκτρολόγων, και 2 Πληροφορικάριοι ΠΕ1205 απο 7 ώρες.
Στην Καρδίτσα περιμένουν έγκριση για το αν θα λειτουργήσει η Α΄ τάξη Ηλεκτρολόγων ΕΠΑΛ, και σε ΕΠΑΣ έχουν δώσει όλα τα μαθήματα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ηλεκτρονικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μετρήσω μόνο απο τους Ηλεκτρολόγους πόσα κενά καλύφθηκαν..............
Αυτά προς το παρόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2011, 08:31:33 pm από ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ 1703 »

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 09:24:04 pm »
Καλησπέρα και απο εμένα.
Τόσες ημέρες κάθομαι και ψάχνω να βρώ λόγους για τους οποίους δε έχουν καλέσει ακόμη τεχνικές ειδικότητες.
Επειδή ήμουν συντονιστής στις προσφυγές, γνωρίζω αρκετούς συναδέλφους.
Γνωρίζω απο αυτούς λοιπόν οτι σε εμάς στην ειδικότητα των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ γίνεται το εξής και μάλιστα σε τρείς ΔΙΔΕ.
Σε νησί, αναπληρώτρια Φυσικός κάληψε κενό Ηλεκτρολόγου, αντί Φυσικής, κάνοντας χρήση το 2ο πτυχίο της.
Σε άλλη Δίδε καλύφθηκαν 4 κενά επειδή 2 ηλεκτρονικοί κάλυψαν με 21 και 19 ώρες αντίστοιχα, απο μαθήματα των ηλεκτρολόγων, και 2 Πληροφορικάριοι ΠΕ1205 απο 7 ώρες.
Στην Καρδίτσα περιμένουν έγκριση για το αν θα λειτουργήσει η Α΄ τάξη Ηλεκτρολόγων ΕΠΑΛ, και σε ΕΠΑΣ έχουν δώσει όλα τα μαθήματα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ηλεκτρονικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μετρήσω μόνο απο τους Ηλεκτρολόγους πόσα κενά καλύφθηκαν..............
Αυτά προς το παρόν.
και άλλα παρόμοια να περιμένουμε με τις δεύτερες αναθέσεις σε μονίμους.Με αυτή την λογική κάποιος μόνιμος που μπήκε πχ σαν μαθηματικός και τελείωσε σε ένα έπαλ μηχανοτεχνίτης παίρνει τις ώρες του μηχανολόγου!Αθάνατο ελληνικό κράτος!!!!Τι θα διδάξει αυτός στα παιδιά όταν δεν ξέρει την τύφλα του?Αυτό θα είναι τα νέο τεχνολογικό λύκειο?Αυτή είναι η αναβάθμιση στην παιδεία?

Αποσυνδεδεμένος lynx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:07:18 pm »
Γειά σας. Εύχομαι σε όλους το καλύτερο για τις προσλήψεις αναπληρωτών. Να σας πω λοιπόν με την σειρά μου ότι σε αρκετά από τα ΕΠΑΛ τις χώρας όσοι ηλεκτρονικοί είναι υπεράριθμοι στα σχολεία τους καλύπτουν ωράριο σε θέσεις ηλεκτρολόγων και συγκεκριμένα μπορούν να πάρουν ως δεύτερη ανάθεση κάποια (και όχι όλα) μαθήματα της

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:31:00 pm »
Το project ή ερευνητική εργασία,δεν υπήρχε ποτέ ως μάθημα και φυσικά δεν το είχαν Α ανάθεση οι τεχνολόγοι.Επίσης δεν είναι το μείγμα που περιγράφεις.Οι τεχνολόγοι είχαν Α ανάθεση το μάθημα τεχνολογία το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το project.

Αποσυνδεδεμένος ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΠΕ83

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:50:18 pm »
Με την Επασ το γνωρίζω πολύ καλά, διότι έγινε στο σχολείο της γυναίκας μου. Ηρθε και με ρώτησε για τις αναθέσεις και μου είπε τι έχει συμβεί στο σχολείο της.

Αποσυνδεδεμένος panos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:58:21 pm »
Γεια σας συνάδελφοι κι από μενα...Είμαι κι εγώ εν αναμονή των προσλήψεων που φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθυστέρησης!!! Ξέρω στη περιοχή μου ότι υπάρχουν κενά σε τεχνικές ειδικότητες και τα παιδιά σχεδόν δε κάνουν μάθημα...Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αν σε ένα σχολείο προσληφθούν 2 αναπληρωτές ταυτόχρονα της ίδιας ομαδοποιημένης ειδικότητας, επιλέγει πρώτος μαθήματα που θα διδάξει από το ωρολόγιο πρόγραμμα, αυτός που προηγείται στο πίνακα αναπληρωτών σε σχέση με τον άλλο ή ισχύει κάτι άλλο??? Θεωρούμε δεδομένο ότι προσλήφθηκαν την ίδια μέρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:20:21 am »
Γεια σας συνάδελφοι κι από μενα...Είμαι κι εγώ εν αναμονή των προσλήψεων που φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθυστέρησης!!! Ξέρω στη περιοχή μου ότι υπάρχουν κενά σε τεχνικές ειδικότητες και τα παιδιά σχεδόν δε κάνουν μάθημα...Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Αν σε ένα σχολείο προσληφθούν 2 αναπληρωτές ταυτόχρονα της ίδιας ομαδοποιημένης ειδικότητας, επιλέγει πρώτος μαθήματα που θα διδάξει από το ωρολόγιο πρόγραμμα, αυτός που προηγείται στο πίνακα αναπληρωτών σε σχέση με τον άλλο ή ισχύει κάτι άλλο??? Θεωρούμε δεδομένο ότι προσλήφθηκαν την ίδια μέρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Πάνο δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας. Θυμάμαι το Δεκέμβριο του 2005 προσλήφθηκα ωρομίσθιος με 10 ώρες και ένας ΠΕ12.05 είχε 11 ώρες, ενώ ένας τρίτος συνάδελφος ΠΕ17.07 είχε 7 ώρες επειδή ήταν μετά από εμένα στο πίνακα ωρομισθίων, τα μαθήματα μας τα έδωσε ο μόνιμος ηλεκτρολόγος με βάση το τι μπορούσε να διδάξει ο καθένας. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα ξαναδιδάξει το μάθημα που έδιναν πανελλαδικές οι ηλεκτρολόγοι οπότε το ανέλαβα. Γενικά είναι συνάρτηση καλής συνεργασίας και επικοινωνίας.

Αν υπάρχει κάποιος κανόνας και τον γνωρίζει συνάδελφος ας τον παραθέσει σας παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:37:39 am »
Το project ή ερευνητική εργασία,δεν υπήρχε ποτέ ως μάθημα και φυσικά δεν το είχαν Α ανάθεση οι τεχνολόγοι.Επίσης δεν είναι το μείγμα που περιγράφεις.Οι τεχνολόγοι είχαν Α ανάθεση το μάθημα τεχνολογία το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το project.

To project με τη τεχνολογία είχε πολλές ομοιότητες και ουσιαστικά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά project επιστημονικά από το τομέα χημείας, φυσικής τεχνολογία, βιολογία κ.τ.λ., πίστεψε με το ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΞΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Είχε κανονικά μέχρι και συγγραφή ερευνητικής μελέτης
Το Υπουργείο εσκεμμένα δεν κοίταξε καν τις επιστολές όλων τωνκλάδων που στάλθηκαν στο Υπουργείο και μιλούσαν περί project και Τεχνολογίας και την τεράστια ομοιότητα που είχαν.

Υπουλα το Υπουργείο πέταξα τους κλάδους που δίδασκαν Tεχνολογία εκτός project (βέβεαι δίνει σε όλους τους κλάδους ως Α νάθεση το project και ειδικά στην Α ΕΠΑΛ ως Α ανάθεση ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕς ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, αλλά ουσιαστικά μας πέταξε  έξω), για ένα και μόνο λόγο:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (μιας και στην Α λυκείου καταργήθηκε)!!!!!!!!!!!

Λέτε σειρά να έχει η Τεχνολογία Γυμνασίου, και ξαφνικά μαι ημέρα τελείως άνανδρα το Υπουργείο να πει, ε κοιτάξτε τους είναι υπεράριθμοι!!!

Για αυτό ακριβώς έβγαλε την Τεχνολογία από την Α Λυκείου. Και φυσικά το ίδιο θα κάνει και με άλλα μαθήματα, προκειμένου α χαρακτηριστου υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ !!!!!

Αυτη είναι η απάνθρωπη πολιτική ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:44:10 am από JohnyWalker »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 01:15:53 am »

To project με τη τεχνολογία είχε πολλές ομοιότητες και ουσιαστικά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά project επιστημονικά από το τομέα χημείας, φυσικής τεχνολογία, βιολογία κ.τ.λ., πίστεψε με το ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΞΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Είχε κανονικά μέχρι και συγγραφή ερευνητικής μελέτης
Το Υπουργείο εσκεμμένα δεν κοίταξε καν τις επιστολές όλων τωνκλάδων που στάλθηκαν στο Υπουργείο και μιλούσαν περί project και Τεχνολογίας και την τεράστια ομοιότητα που είχαν.

Υπουλα το Υπουργείο πέταξα τους κλάδους που δίδασκαν Tεχνολογία εκτός project (βέβεαι δίνει σε όλους τους κλάδους ως Α νάθεση το project και ειδικά στην Α ΕΠΑΛ ως Α ανάθεση ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕς ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, αλλά ουσιαστικά μας πέταξε  έξω), για ένα και μόνο λόγο:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (μιας και στην Α λυκείου καταργήθηκε)!!!!!!!!!!!

Λέτε σειρά να έχει η Τεχνολογία Γυμνασίου, και ξαφνικά μαι ημέρα τελείως άνανδρα το Υπουργείο να πει, ε κοιτάξτε τους είναι υπεράριθμοι!!!

Για αυτό ακριβώς έβγαλε την Τεχνολογία από την Α Λυκείου. Και φυσικά το ίδιο θα κάνει και με άλλα μαθήματα, προκειμένου α χαρακτηριστου υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ !!!!!

Αυτη είναι η απάνθρωπη πολιτική ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Το project είναι διαθεματικό,πράγμα που σημαίνει,και πολύ σωστά ότι μπορεί να διδάσκεται από όλες τις ειδικότητες.Το ποιες ειδικότητες θα το διδάξουν θα εξαρτηθεί από το θέμα, το οποίο θα επιλέξουν οι μαθητές για έρευνα.Στην Ασπαίτε ήταν θέμα εργασίας μου η εφαρμογή ενός project(σε πραγματικές συνθήκες,δηλ. συμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των μαθητών).To θέμα ήταν η ανεργία και οι επιπτώσεις της και τα μαθήματα που εμπλέκονταν ήταν οικονομία,κοινωνιολογία,αρχες προγραμματισμού,μαθηματικά στοιχεία στατιστικής και ιστορία.Ενα τέτοιο θέμα πως θα μπορούσε να το διδάξει τεχνολόγος?Πολύ σωστα το έχουν ανάθεση όλες οι ειδικότητες,γίνεται αναφορά διαφόρων θεμάτων στο σύλλογο,επιλέγεται το θέμα και το διδάσκουν οι ανάλογες ειδικότητες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182638
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)