0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΕΤΕΜ- ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης)
Παράθεση από: thanoss στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 06:04:35 pmΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΕΤΕΜ- ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης)
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 06:10:16 pmΠαράθεση από: thanoss στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 06:04:35 pmΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΕΤΕΜ- ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης)
Παράθεση από: thanoss στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:16:55 pmΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 06:10:16 pmΠαράθεση από: thanoss στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 06:04:35 pmΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΕΤΕΜ- ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης)
ΠαράθεσηΑν ημουν αποφοιτος Ιατρικης ή πολυτεχνίου και στοχος ζωης μου ηταν να διοριστώ σε ΕΠΑΛ(με τον τροπο που λειτουργουν στην Ελλάδα) μετα απο τέτοιες σπουδες θα ήμουν άξιος της μοιρας μου !!!!!Και τα μαθήματα στις ειδικότητες βοηθών νοσηλευτών, δομικών έργων ή μηχανικών στα ΕΠΑΛ ποιοί θα τα κάνουν;
Αν ημουν αποφοιτος Ιατρικης ή πολυτεχνίου και στοχος ζωης μου ηταν να διοριστώ σε ΕΠΑΛ(με τον τροπο που λειτουργουν στην Ελλάδα) μετα απο τέτοιες σπουδες θα ήμουν άξιος της μοιρας μου !!!!!
Eγώ πάντως δεν ξέρω κανένα γιατρό που να θέλει να δουλέψει σε επαλ.Νομίζω ότι άμα τους το πεις,θα γελάνε.
Παράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 11:11:54 pmEγώ πάντως δεν ξέρω κανένα γιατρό που να θέλει να δουλέψει σε επαλ.Νομίζω ότι άμα τους το πεις,θα γελάνε.Μπράβο ρε παιδιά και εγώ έχω αλλάξει 4 ΕΠΑΛ και δεν γνώρισα κανέναν !!!!