0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως λέει η irenead αυτό που γράφω αποτελεί πάγια πρακτική της ΑΣΠΑΙΤΕ, αν "πρέπει" να μπει κάποιος υμέτερος!
Παράθεση από: Aris81 στις Οκτωβρίου 14, 2012, 11:15:50 am@tasnesto Το καλοκαίρι διάβασα αρκετά post,παλαιότερων ετών, στο συγκεκριμένο thread και αυτό που αναφέρει ο Lasid έχει αναφερθεί ξανά ως πρακτική.ναι, παλιότερα γινόταν αυτό... όμως πλέον η διαδικασία ορίζεται ακριβώς από την προκήρυξη.... δε θα σχηματιστούν τα τμήματα ανά την επικράτεια αν πρώτα δεν εξεταστούν οι ενστάσεις! κάνω κάποιο λάθος?
@tasnesto Το καλοκαίρι διάβασα αρκετά post,παλαιότερων ετών, στο συγκεκριμένο thread και αυτό που αναφέρει ο Lasid έχει αναφερθεί ξανά ως πρακτική.
Εγω ειμαι ΠΕ18.41...δεν πολλαπλασιασανε το βαθμο πτυχιου με τον συντελεστη 1,5 με αποτελεσμα να κανουνε λαθος σε 6 υποψηφιους...ακομη κ στον 1ο; Επισης ειδα τα αποτελεσματα του 2011 γιατι ειμαστε σχεδον ιδιοι καθε χρονο...κ τους πινακες αναπληρωτων για να ελεγξω τον βαθμο πτυχιου.. Εμας οι θεσεις ειναι μονο 2(1 Αθηνα κ 1 Θεσ/κη).Αποτελεσμα αυτων στην θεσ/κη να περναει ο 6ος σε σειρα καταταξης...ενω θα περνουσα εγω! Φυσικα κ θα κανω ενσταση...αλλα θα κανουν κ οι υπολοιποι 6 μετα απο μενα με την ελπιδα οτι ισως δεν κανω εγω...κτλ...μυλος δηλ κ τα 30αρια στην ασπαιτε!!!
Παιδια η ΑΣΠΑΙΤΕ δεν εχει να κανει με τους πινακες των αναπληρωτων, δεν εχει καμια σχεση!!! Τους πινακες τους κοιταμε να δουμε εαν ο βαθμος πτυχιου ειναι σωστος...για τα μορια. Επισης οι ενστασεις γινονται μονο επι προσωπικου. Δε μπορεις σε αυτες να αναφερεις αλλους υποψηφιους!
Μηπως ξερει καποιος σας παρακαλω που θα βρω τους εισακτεους κ μη του 2008 κ 2009;
Δηλαδή αν από τον πίνακα αναπληρωτών διαπιστώσεις ότι ο βαθμός πτυχίου κάποιου, είναι μικρότερος από την μοριοδότηση που του προσμέτρησε η ΑΣΠΑΙΤΕ, δε μπορείς να κάνεις ένσταση ονομαστικά για τον λαθεμένο υπολογισμό της μοριοδότησής του, ως άμεσα θιγόμενος;
Οχι δεν μπορεις..διαβασε εαν θελεις τον ΚΑΥ-ενστασεις..
Παράθεση από: sakis69 στις Οκτωβρίου 14, 2012, 12:50:38 pmΜηπως ξερει καποιος σας παρακαλω που θα βρω τους εισακτεους κ μη του 2008 κ 2009;http://www.exetaseis-asep.com/index.php/aspaite
Μπορεί να έγινε αυτό για να μπει ο 6ος και μετά με ένστασή τους αναγκαστικά μπαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι!