0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και με εμάς που ακόμα το Υπουργείο δεν έχει φιλοτιμηθεί να βγάλει ακόμα ούτε η πρώτη φάση αναπληρωτών και πρέπει να γραφτούμε μέχρι την Πέμπτη, τι θα γίνει αν την Παρασκεύη καλέσουν κάποιον αναπληρωτή σε άλλη πόλη από αυτή της εγγραφής του που υπάρχει όμως παράρτημα; Γιατί αυτού του ανθρώπου του αχρηστεύουν αυτη την διευκόλυνση που του παρέχει η ΑΣΠΑΙΤΕ και τον αναγκάζουν να μην την παρακολουθήσει αν και θα έχει τμήμα στην πόλη διαμονής του;
Συγχαρητήρια σε όσους εισάγονται.Είμαι 1ος επιλαχόντας σε Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα.Αν χτυπήσει το τηλέφωνο σε καμιά βδομάδα,για Θεσσαλονίκη καλώς.Αλλιώς,στην άλλη ζωή.. μιας και του χρόνου δεν το κόβω να ξανασχολούμαι..
Παράθεση από: Aris81 στις Νοεμβρίου 01, 2012, 06:09:12 pmΣυγχαρητήρια σε όσους εισάγονται.Είμαι 1ος επιλαχόντας σε Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα.Αν χτυπήσει το τηλέφωνο σε καμιά βδομάδα,για Θεσσαλονίκη καλώς.Αλλιώς,στην άλλη ζωή.. μιας και του χρόνου δεν το κόβω να ξανασχολούμαι..Εύχομαι κ ελπίζω να είσαι μαζί μας Θεσσαλονίκη!Λογικά στο κινητό θα πάρουν πρώτα,,, τα αυτιά σου 14!
Καλησπέρα σε όλους!!Είμαι καινούργιος χρήστης, οπότε συγχωρείστε με για τυχόν λάθη μου. Είμαι ΠΕ 18.12 και εχω επιλεγεί στην ΑΣΠΑΙΤΕ στη Ρόδο. Ταυτόχρονα όμως είμαι αναπληρώτρια στην Φλώρινα για φέτος!! Μπορώ να κρατήσω την θέση και να φοιτήσω του χρόνου? Τι μπορώ να κάνω?
Και με τη σειρά μου να πω τα Συγχαρητήρια μου σε όλους και όλες που περάσαμε στην σχολή! Εύχομαι να είναι μια όμορφη "ταλαιπωρία" και να τραβίξουμε σαν σφουγγάρια ότι και όση περισσότερη γνώση μπορεί ο καθένας!! Καλή μας αρχή λοιπόν