0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ck2012 στις Νοεμβρίου 10, 2012, 01:46:47 pmΚαι εγώ μάλλον δε θα πάω την 1η εβδομάδα, αφού δεν ξέρω ακόμη καλά καλά που θα είμαι. Και πως είναι δυνατόν να μπουν απουσίες όταν δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι εγγραφές? Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι στην Αθήνα τη Δευτέρα να διαμαρτυρηθούμε για το θέμα των απουσιών? Εγώ πάντως θα πάρωμην πάρεις τηλ φίλε μου..αν καταφέρεις κάτι θα είναι προς το χειρότερο..Αυτό που σου λέω και πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι ότι ούτε μάθημα θα γίνει ούτε οι απουσίες θα μετρήσουν..απο κει και πέρα μην προκαλούμε τις τύχες μας με διαμαρτυρίες..υπάρχει και ο "εσωτερικός" μηχανισμός..διάβασε λίγο και για προηγούμενες χρονιές τι συμβαίνει..όταν αρχίσεις δε τα μαθήματα θα καταλάβεις περισσότερο το χαλαρά της σχολής και καλύτερα αυτά που σου γράφω τώρα.
Και εγώ μάλλον δε θα πάω την 1η εβδομάδα, αφού δεν ξέρω ακόμη καλά καλά που θα είμαι. Και πως είναι δυνατόν να μπουν απουσίες όταν δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι εγγραφές? Μήπως πρέπει να πάρουμε όλοι στην Αθήνα τη Δευτέρα να διαμαρτυρηθούμε για το θέμα των απουσιών? Εγώ πάντως θα πάρω
παιδια στην Αθηνα τι γινεται? απουσιες τμηματα κλπ? εγω περιμενω την αμοιβαια και θα καταφερω να παω απο την αλλη εβδομαδα. αν μπορει καποιος που παρακολουθει εκει να μου στειλει μειλ να τον ρωτησω καποια πραγματα. ευχαριστω.