0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να φανταστείς φέτος εγώ που είμαι πρώτη αναπληρωματική θα ξεμείνω σε άλλη πόλη και παιδιά πολύ πίσω από εμένα θα πάνε Θεσσαλονίκη με τις μετεγγραφές από ότι έμαθα. Δεν είναι άδικο?
Σκέφτομαι να κρατήσω τη θέση για του χρόνου. Χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία (π.χ. κάποια αίτηση ή να ενημερώσω το Παράρτημα της Σχολής) ή απλώς του χρόνου τέτοια εποχή κάνω μια αίτηση επανεγγραφής στο Παράρτημα που πέρασα φέτος?
αντε να δουμε σήμερα τι θα δουμε
Παράθεση από: tasnesto στις Νοεμβρίου 15, 2012, 08:04:13 amαντε να δουμε σήμερα τι θα δουμε Μακάρι να έχεις καλά αποτελέσματα. Στην ειδικότητά μου ξέρω ότι όλοι πήγανε οπότε δεν ελπίζω...
αλλά ειλικρινά ακόμα και αν κάποιος από εμάς διοριζόταν την επόμενη 5ετία, με το διορισμό θα έλυνε το βιοποριστικό του ζήτημα... 800 ευρώ και 500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του;
Κριμα που άτομα που δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με την εκπαίδευση και απλά θέλουν να μαζεύουν πτυχία πήραν τις θέσεις από κάποιους άλλους που το χρειαζόντουσαν.
Αν γίνονται κατά εκατοντάδες τότε θα έχουμε όλοι επάρκεια
κι αυτό πια με το δούλεμα ότι σε μια ώρα θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα στο σάιτ, ε ήμαρτον αφού βαριούνται να το κάνουν!
Εγώ δεν μιλάω ειρωνικα σε αντίθεση με εσένα.