0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 29, 2009, 01:31:12 pmΠαράθεση από: lasard στις Ιουλίου 29, 2009, 11:18:47 amΕπειδή έχω μια απορία σχετικά με την εντοπιότητα, θα ήθελα να μου απαντήσετε.Είμαι δημότισσα του δήμου Καλαμαριάς.Αν μετατεθώ στην Α' Θεσ/νίκης ,τότε τα μόρια της εντοπιότητας τα παίρνω και για σχολεία του δήμου θεσ/νίκης; Είμαι ΠΕ02 και η Α Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει σχολεία των δήμων Πυλαίας, Τριανδρίας, θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς!Όχι, η εντοπιότητα ισχύει μόνο για τα σχολεία του δήμου Καλαμαριάς.Η εγκύκλιος λέει: Μονάδες μετάθεσης για εντοπιότητα υπολογίζονται όταν ο εκπαιδευτικός είναι δημότης από διετίας δήμου ή κοινότητας της περιοχής στην οποία ζητείται μετάθεση μέχρι την ημερομηνία της υποβολής της αίτησης μετάθεσηςΔηλαδη τα μόρια τα παίρνεις για όλη την περιοχή ματάθεσης που ανήκει ο δήμος εντοπιότητας. Στην περίπτωση αυτή περιοχή μετάθεσης είναι η Α Θεσ/νικής και ο Δήμος εντοπιοτητας ειναι η Καλαμαρία αρα μορια πάιρνεις και για ολους τους δήμους που ανηκουν στην Α Θεσ/νικης.Αυτο φαίνεται και απο την αιτηση ματαθεσης οπου δίνει τα μόρια στον κωδικό περιοχής ματαθεσης. Το συστημα δεν καθεται να ξεχωρισει τα σχολεια ....δεν ειναι τοσο προχωρημενο....
Παράθεση από: lasard στις Ιουλίου 29, 2009, 11:18:47 amΕπειδή έχω μια απορία σχετικά με την εντοπιότητα, θα ήθελα να μου απαντήσετε.Είμαι δημότισσα του δήμου Καλαμαριάς.Αν μετατεθώ στην Α' Θεσ/νίκης ,τότε τα μόρια της εντοπιότητας τα παίρνω και για σχολεία του δήμου θεσ/νίκης; Είμαι ΠΕ02 και η Α Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει σχολεία των δήμων Πυλαίας, Τριανδρίας, θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς!Όχι, η εντοπιότητα ισχύει μόνο για τα σχολεία του δήμου Καλαμαριάς.
Επειδή έχω μια απορία σχετικά με την εντοπιότητα, θα ήθελα να μου απαντήσετε.Είμαι δημότισσα του δήμου Καλαμαριάς.Αν μετατεθώ στην Α' Θεσ/νίκης ,τότε τα μόρια της εντοπιότητας τα παίρνω και για σχολεία του δήμου θεσ/νίκης; Είμαι ΠΕ02 και η Α Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει σχολεία των δήμων Πυλαίας, Τριανδρίας, θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς!
Παράθεση από: heren στις Νοεμβρίου 07, 2010, 11:51:35 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 29, 2009, 01:31:12 pmΠαράθεση από: lasard στις Ιουλίου 29, 2009, 11:18:47 amΕπειδή έχω μια απορία σχετικά με την εντοπιότητα, θα ήθελα να μου απαντήσετε.Είμαι δημότισσα του δήμου Καλαμαριάς.Αν μετατεθώ στην Α' Θεσ/νίκης ,τότε τα μόρια της εντοπιότητας τα παίρνω και για σχολεία του δήμου θεσ/νίκης; Είμαι ΠΕ02 και η Α Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει σχολεία των δήμων Πυλαίας, Τριανδρίας, θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς!Όχι, η εντοπιότητα ισχύει μόνο για τα σχολεία του δήμου Καλαμαριάς.Η εγκύκλιος λέει: Μονάδες μετάθεσης για εντοπιότητα υπολογίζονται όταν ο εκπαιδευτικός είναι δημότης από διετίας δήμου ή κοινότητας της περιοχής στην οποία ζητείται μετάθεση μέχρι την ημερομηνία της υποβολής της αίτησης μετάθεσηςΔηλαδη τα μόρια τα παίρνεις για όλη την περιοχή ματάθεσης που ανήκει ο δήμος εντοπιότητας. Στην περίπτωση αυτή περιοχή μετάθεσης είναι η Α Θεσ/νικής και ο Δήμος εντοπιοτητας ειναι η Καλαμαρία αρα μορια πάιρνεις και για ολους τους δήμους που ανηκουν στην Α Θεσ/νικης.Αυτο φαίνεται και απο την αιτηση ματαθεσης οπου δίνει τα μόρια στον κωδικό περιοχής ματαθεσης. Το συστημα δεν καθεται να ξεχωρισει τα σχολεια ....δεν ειναι τοσο προχωρημενο....Heren , έχει δίκιο η ioanna89,αυτό που λες ισχύει μόνον για τις μεταθέσεις από μία περιοχή μετάθεσης σε άλλη, δεν ισχύει για τις τοποθετήσεις σε σχολεία εντός της ίδιας περιοχής μετάθεσης, που ακολουθούν χρονικώς τις γενικές μεταθέσεις (από περιοχή σε περιοχή).Δηλαδή, για να πάρεις μετάθεση από την πχ.(φανταστικό και τυχαίο παράδειγμα) A΄Κέρκυρας για την Ά θεσσαλονίκης και έχεις εντοπιότητα για κάποιον από τους δήμους που ανήκουν στην Α΄Θεσσαλονίκης θα πάρεις τα 4 μόρια για την μετάθεση αυτή.Τώρα, όταν θα έχεις ήδη μετατεθεί στην Α Θεσσαλονίκης και κάνεις αίτηση για τοποθέτηση σε σχολείο εντός της Α Θεσσαλονίκης, τα μόρια εντοπιότητας το πυσδε θα τα υπολογίσει μόνον για τα σχολεία του δήμου που έχεις την εντοπιότητα.
με τα κεδδυ ρε παιδιά τι γίνεται?αυτά δεν ανήκουν σε περιφέρειες π.χ. α΄ αχαιας, β΄,γ΄ κτλ, σωστά;;άρα αρκεί να έχεισ εντοπιότητα στο νομό που θέλεις;;ξέρει κανείς;