0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ευθυνομαι εγω ουτε για τη συνταξη, ουτε και για την ορθογραφια και δεν υπαρχει περιπτωση να τροποποιησω δημιουργια αλλου!!!
...θα πεις και ποια ειναι αυτη η εβδομη εντολη ή να παρω τηλ το θεολογο του σχολειου μου??? ( θα με αφορισει βεβαια, αλλα ....δε βαριεσαι)
δεν ευθυνομαι εγω ουτε για τη συνταξη, ουτε και για την ορθογραφια και δεν υπαρχει περιπτωση να τροποποιησω δημιουργια αλλου!!! ολα τ'αλλα δηλαδη σου φανηκαν σωστα??
Με αφορμή την εκδήλωση της αφής της Ολυμπιακής φλόγας,παρακολούθησα προχτές για πολλοστή φορά σε dvd την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004...Δεν επρόκειτο για μια απλή τελετή, αλλά για ένα απίστευτο καλλιτεχνικό δημιούργημα που ανέβασε κατά πολύ τον πήχη για τις επόμενες Ολυμπιάδες..Είδαμε σ αυτή την τελετή να συνδυάζονται αρμονικά η ιστορία με τον πολιτισμό, την τέχνη και την επιστήμη. Μια τελετή λιτή, αλλά μεστή σε κάθε της λεπτομέρεια, γεμάτη σύμβολα που σημάδεψαν την πορεία του Ελληνικού λαού στο χρόνο και το χώρο. Ήταν αυτό που ο Ελληνικός πολιτισμός δίδαξε στην οικουμένη: μια ζωή γεμάτη αξίες, πνεύμα και ψυχή..Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι εκείνο το βράδυ όλη η Ελλάδα έλαμπε...Καμία σχέση με τις σημερινές μέρες..Όσα χρόνια κι αν περάσουν, είμαι βέβαιος οτι αυτές οι ονειρεμένες στιγμές που ζήσαμε δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ...Σταύρος Ξαρχάκος - Ζεϊμπέκικοhttp://www.youtube.com/watch?v=boktuH_T4cg&feature=related