0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Απριλίου 17, 2012, 06:50:31 pmΜη βιαστείτε να σχολιάσετε, (ανεξάρτητα από το θεσμό που έχει γίνει για τα πανηγύρια) είναι μία όμορφη μπαλλάντα...Ακούστε το μουσικό χαλί από τα βιολιά και το πιάνο και αφεθείτε στη μαγεία της φωνής(όχι, δεν ψηφίζω και δεν παρακολουθώ το θεσμό γενικά, βρήκα το τραγούδι λόγω άλλης αναζήτησης....)Γιατί, καλέ, δεν τον παρακολουθείς; Εγώ είμαι φανατική παιδιόθεν... Άσε, που έχουν ακουστεί τραγούδια που θα στέκονταν αξιοπρεπέστατα οπουδήποτε.Να θυμίσω τους Secret Garden που είχαν βγει και πρώτοι το 1995;Εντάξει, υπάρχουν και καθαρά "τηλεοπτικές" συμμετοχές, αλλά τουλάχιστον δεν χασμουριέσαι μ' αυτά, όπως με κάποιες άλλες σοβαροφανείς συμμετοχές σε φεστιβάλ τραγουδιού. Έχουν το γούστο τους.Το μόνο που με ενόχλησε τα τελευταία χρόνια ήταν η ομοιομορφία λόγω αγγλικού στίχου. Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ακούς τη γλώσσα του καθενός.Ο Joksimovic νομίζω ότι το καλύτερο τραγούδι του, το έστειλε τότε που είχε πάει και ο Ρουβάς. Τα υπόλοιπα που έχει στείλει από τότε μου ακούγονται ψιλομέτρια.Ένα τραγούδι που μου άρεσε, αλλά δεν είχε τύχη, ήταν το πορτογαλικό fado του 2008.To νησί στο βίντεο είναι η Μαδέρα.Senhora do Marhttp://www.youtube.com/watch?v=6g81asOd6B0
Μη βιαστείτε να σχολιάσετε, (ανεξάρτητα από το θεσμό που έχει γίνει για τα πανηγύρια) είναι μία όμορφη μπαλλάντα...Ακούστε το μουσικό χαλί από τα βιολιά και το πιάνο και αφεθείτε στη μαγεία της φωνής(όχι, δεν ψηφίζω και δεν παρακολουθώ το θεσμό γενικά, βρήκα το τραγούδι λόγω άλλης αναζήτησης....)