0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ψυχραιμία apri !! Υπάρχουν γλωσσολόγοι και γλωσσολόγοι....γιατί γλωσσολόγοι δηλώνουν και αυτοί που εξέδωσαν το έκτρωμα με τα πέντε φωνήεντα και τον αφανισμό των διπλών συμφώνων.... θα τρίζουν κε τα κόκαλα του πλάτονα , του αριστοτέλι και τον συγχρόνον τους ( έτσι δε θα γράφουμε τώρα; α παααπααααα δεν παίζεται αυτή η ορθογραφία, έλεος, και υποτίθεται ότι το σπούδασαν τώρα το αντικείμενο αυτοί; ) http://www.youtube.com/v/Lx_A_2AI5D4ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ψυχραιμία apri !! Υπάρχουν γλωσσολόγοι και γλωσσολόγοι....γιατί γλωσσολόγοι δηλώνουν και αυτοί που εξέδωσαν το έκτρωμα με τα πέντε φωνήεντα και τον αφανισμό των διπλών συμφώνων.... θα τρίζουν κε τα κόκαλα του πλάτονα , του αριστοτέλι και τον συγχρόνον τους ( έτσι δε θα γράφουμε τώρα; α παααπααααα δεν παίζεται αυτή η ορθογραφία, έλεος, και υποτίθεται ότι το σπούδασαν τώρα το αντικείμενο αυτοί; )
έ όχι και πρωϊνιάτικα!! εγώ διάβασα κάτι άρθρα σε εφημερίδες. Το βιβλίο δεν έπεσε ( ακόμα ) στα χέρια μου. Αλλά από όσα διάβασα αυτό κατάλαβα : πάμε προς κατάργηση της ιστορικής ορθογραφίας. Αν όχι, πες το μου να χαρώ πάντως....τώρα όσο για το Μάρκο, θα του στείλω ένα μάκι γλυκούλικο και θα του αφιερώσω τραγουδάκι πριν βγω για καφέ και κους κους :
Η βράκαΕ, σαρανταδκυό πήχες παννίν,σαρανταδκυό πήχες παννίν,έκαμαν μου - έκαμαν μουμια βράκαν.Τη γ’ έρμην την βράκαπου κάμνει τρίκκι-τράκκα.Ε, τζι ήρτεν ο κάβαλλος μακρύς,τζι ήρτεν ο κάβαλλος μακρύς,τζι εσάριζεν - τζι εσάριζεντην στράταν.Τη γ’ έρμην την βράκαπου κάμνει τρίκκι-τράκκα.Τη βράκα μου στη λίμνηντζιαι πκοιός να μου την πλύνει,τζιαι πκοιός να την απλώσει,στον ήλιον να στεγνώσει,τζιαι πκοιά εν τζιείνη άξια,πονά τη σιερώσει,την βράκαν μου την τόσηντζιαι πκοιά ‘ννα τη διπλώσει;Ε, τζι ήμουν δεκατριών χρονών,τζι ήμουν δεκατριών χρονών,τζι εφόρουν την - τζι εφόρουν τηνβρακού μου.Τη γ’ έρμην την βράκαπου κάμνει τρίκκι-τράκκα.Ε, τζι εγύριζα μες στο χωρκόν,τζι εγύριζα μες στο χωρκόν,κρυφά τους χω - κρυφά τουςχωρκανούς μου.Τη γ’ έρμην την βράκαπου κάμνει τρίκκι-τράκκα.Τη βράκα μου στη λίμνηντζιαι πκοιός να μου την πλύνει,τζιαι πκοιός να την απλώσει,στον ήλιον να στεγνώσει,τζιαι πκοιά εν τζιείνη άξια,πονά τη σιερώσει,την βράκαν μου την τόσηντζιαι πκοιά ‘ννα τη διπλώσει;Ε, παρά να πάρεις άδρωπον,παρά να πάρεις άδρωπον,τζιαι ναν’ τζιαι με - τζιαι ναν’ τζιαι μετην βράκαν.Την γέραμην την βράκανπου κάμνει τρίκκι-τράκκα.Ε, καλλίτερα πανταλονάν- καλλίτερα πανταλονάντζι ας εν με την - τζι ας εν με τηνκομμάτανΤη γ’ έρημην την βράκαπου κάμνει τρίκκι-τράκκα.Τη βράκα μου στη λίμνηντζιαι πκοιός να μου την πλύνει,τζιαι πκοιός να την απλώσει,στον ήλιον να στεγνώσει,τζιαι πκοιά εν τζιείνη άξια,πονά τη σιερώσει,την βράκαν μου την τόσηντζιαι πκοιά ‘ννα τη διπλώσει;ΟΠΑΑΑΑΑ!!!!!!