0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειπα αυτο.......ειπα εφοσον ουσιαστικα ξεκιναει νεο εξαμηνο, να ξεκινανε απο την αρχη να αναθετουν. δεν ειπα να παρω πιο πολλες ωρς ουτε περισσοτερα του ενος τμηματα, αλλα εφοσον ξεκινανε απο την αρχη να αρχισουν να καλουν εκ νεου....στο ΙΕΚ που εργαζομαι μου ειπαν οτι θα κρατησουν τους ιδιους εκπαιδυετες και στο επομενο τριμηνο , αλλη δομη θα μου πειτε αλλα δεν ειναι ΙΝΕΔΕΒΙΜ?
εμαθα παιδια πριν λιγο απο τον υπευθυνο του ΚΕΕ μας , οτι αυτη ειναι η επισημη οδηγια. ειναι κυλιομενη η λιστα αλλα θα τηλεφωνησω και στο ΙΝΕΔΕΒΙΜ για σιγουρια.
1) Αν πάρετε τηλ και στα κεντρικά θα δείτε ότι τμήμα κάτω από 12 άτομα δεν ξεκινάει. Συνήθως δεν αφήνουν να ξεκινήσει κανένα τμήμα με τόσα λίγα. Συνήθως πάνω από 16 άτομα πρέπει να είναι σε 1 τμήμα έως 20.Τα 8 άτομα είναι για την διακοπή τμήματος αν οι υπόλοιποι σταματήσουν να το παρακολουθούν.Αν σε 1 μάθημα είναι λιγότεροι από 6 τότε το μάθημα δεν γίνεται και επαναλαμβάνεται.Τόσα χρόνια έτσι γινόταν.Υπάρχει λάθος στον οδηγό. Ρωτήστε και στα κεντρικά.
Ό, τι σου είπε ο Υπεύθυνος ισχύει.Απορώ γιατί πρέπει οι εκπαιδευτές να παίρνουν τηλ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ!!!!Προϊστάμενος των εκπαιδευτών είναι ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και ο Υπεύθυνος Οργάνωσης.Όταν είστε στα ΙΕΚ ή αλλού δεν πιστεύετε αυτά που σας λέει ο Διευθυντής;Παίρνετε τηλέφωνα και στο Υπουργείο;;;;;;
Μπορώ να ζητήσω τις γνώσεις σας; Με την απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης σού βάζουν ένσημα;Ή όχι; Τα χρήματα τα παίρνει κανείς στο τέλος ή ανά μήνα; Επίσης, αν δε σου βάζουν ένσημα ισχύει η κάρτα ανεργίας;
τι προβλημα υπαρχει ? ενοχλω κανενα που θελω να επιβεβαιωσω τα λεγομενα των διευθυντων? λιγες ειναι οι φορες πουν ο καθε προισταμενος θελει να βολεψει τους δικους του, σοβαρολογεις?
Και μεις καταλάβαμε ότι η πλειοψηφία που δεν είναι είναι πρώτοι συμφωνούν με την ιδέα να πάρουν όλοι ώρες στα ΚΔΒΜ ακόμα και ο τελευταίος που έχει 0 μόρια και δεν έχει ξαναβρεθεί σε τάξη ενηλίκων ας πειραματιστεί στους εκπαιδευόμενους και ας πάρει τα ίδια λεφτά με τον πρώτο. Λογικό για τη χώρα της "αδικίας "που όλοι γκρινιάζουν ότι οι άξιοι αδικούνται και πάντα ένας από το τέλος τρώει τη θέση κάποιου πιο άξιου. Και πάντα για όλα φταει κάποιος υπουργός γιατί εμείς είμαστε πάντα δίκαιοι.Και να συμπληρώσω ότι το να διαφωνεί κάποιος με αυτό το σύστημα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να λέει την αποψή του ούτε πιστεύω είναι σωστό να του απαντάμε ότι αφου δε σου αρέσει το σύστημα επιλογής εκπαιδευτών μην διδάσκεις στα ΚΔΒΜ. Απαράδεκτο κατά την αποψή μου.
λυπαμαι που με τις ερωτησεις μου σας επιασα πολυτιμο χωρο στο server.....