0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κυλιόμενοι για ένα χρόνο εσείς..Κυλιόμενοι για 25 ώρες εμείς...Είσαι απίστευτη. Το άσπρο μαύρο μας έκανες.
Μάλλον δεν θες να καταλάβεις!
@Thomas3δεν είναι μόνο για 1 χρόνο σταθεροί αλλά πολύ παραπάνω.
Μια χαρα καταλαβε ο ανθρωπος!!!προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι λογικο να εχουμε κανει μεταπτυχιακα, επιμορφωσεις, να εχουμε προυπηρεσια και να παιρνει ωρες το νουμερο 34 που μπορει να ειναι και δημοσιος υπαλληλος χωρις τιποτα!!!και απλα να θελει να βγαλει και ενα 400ρι το μηνα παραπανω!!!ανετος!!!και διαλεγει κιολας μονο τα "καλα" τμηματα!!αυτα που ειναι διπλα στο σπιτι του!!! αν του κάτσει μακρινο τμημα, λεει παλι οχι ευχαριστω συνεχιστε και φτανει η λιστα ΠΑΛΙ στον πρωτο ΒΛΑΚΑ ο οποίος παει στο χωριο !!!μετα αν θα βγει στο κεντρο μπορει να ειναι τυχερος και θα τους κανει τη τιμη να παει και θα φαει φυσικα και το τμημα του ΒΛΑΚΑ που τρεχει σαν το Βεγγο για μαζεψει κανα μοριο παραπανω και να παρει και 400 ευρω γιατι απο ΑΥΤΑ εξαρταται!!!
Ούτε εσύ κατάλαβες.Απλά αναφέρω τι ισχύει. Δεν κρίνω την κατάσταση!Έλεοςςςςςς
Τι λες τώρα!!!! Οι Υπεύθυνοι θα πρέπει να είναι κυλιόμενοι ανά μήνα!!!!!Γιατί είναι τόσο απλό το έργο τους!!!!!Τί κάνουν; απλά συντονίζουν εκατοντάδες εκπαιδευόμενους, δεκάδες τμήματα και εκατοντάδες εκπαιδευτές με ό,τι χαρτούρα αυτό συνεπάγεται!
Κανένας δε καταλαβαίνει μόνο εσύ που κάνεις τα γράμματα bold σημαίνει ότι καταλαβαίνεις.
Μήπως να προσλαμβάναν τότε άλλους 2-3 που είναι κάτω από σένα και να μοιραστείτε τα λεφτά όπως γίνεται σε μας.Νομίζω με τη λογική σου και αυτό θα ήταν δίκαιο. Προτεινέ το στην ομάδα έργου.
Λοιπόν Θωμά και Μάριε, αν δεν θέλετε να είστε εκπαιδευτές σε ΚΔΒΜ δεν σας φταίνε σε τίποτα οι Υπεύθυνοι.Εγώ αναφέρω απλά την κατάσταση. Δεν τα ωραιοποιώ.
τι λε ρε παιδι μου!!! Να σου πω κατι??δεν εχω τιποτα με τους υπευθυνους του δικου μου δημου, ειναι ευγενεστατα παιδια και με βοηθανε και τα παμε μια χαρα. Αλλα το παραδεχονται και αυτοι οτι αυτο συστημα ειναι παραλογο!!! μονο εσυ τα λες αυτα τα ωραια!!!!!