0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε και γω ξέρω αν θα μπορέσω να την κάνω!Τι μπορούμε να κάνουμε για να μάθουμε τι θα γίνει? Υποψιάζομαι ότι θα περιμένουν τις εγγραφές των μαθημάτων, οπότε να έχουμε ξοφλήσει το θερινό, και μετά να ανακοινώσουν! Τηλ σε μια ακαδημαική σύμβουλο, , μου είπε ότι και καλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, ενώ διαβάζω ότι σε όσους έδωσαν σήμερα μάθημα αναφέρθηκε 4 μηνες πρακτική ! Σε ποιο τετράμηνο είσαι? Εγώ στο πρώτο, δεν ξέρω αν θα πρέπει να συνεχίσω ή όχι. Αποκλείεται να μην έχουν αποφασίσει τη νέα δομή, απλά καθυστερούν επίτηδες την επίσημη ανακοίνωση πιστεύω![Είσαι τυχερή. Εγώ είμαι στο τρίτο. Τον Ιανουάριο θα τελείωνα.]
Εγώ έχω δυο μικρά παιδάκια, τρέχω και δεν προλαβαίνω... Πολύ διάβασμα, όμως δεν θέλω ένα μεταπτυχιακό χωρίς συνάφεια, το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο.Αν δεν εξοφλήσουμε αυτό το εξάμηνο μπορούμε να δηλώσουμε κανονικά μαθήματα, περιμένοντας τι θα γίνει?
Λοιπον από παιδια πουυ εδιναν σημερα! 1 4μηνο πρακτικη με επιβλεπων καθηγητη σε δημοσια σχολεία σε συννενοηση μεε το Υπουργειο Παιδέιας , μαζί με την πρακτικη 1 μαθημα θεωρητικο της πρακτικης χωρις υποχρεωσεις,,,,,και το καλυτερο... 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!αυτα ααπό φίλο που έδινε σημερα τα ειπαν σστην εξεταστικη.