0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσα Σεπτεμβρίου 9-10 !
Παράθεση από: pertain στις Μαΐου 04, 2016, 09:15:55 amΚαλημέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε ποιον αριθμό καλείτε στον ΔΟΑΤΑΠ για να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου; Κάποια νούμερα που κάλεσα δεν αντιστοιχούν στην υπηρεσία. Σας ευχαριστώΚαλημέρα και χρόνια πολλά!!! Το τηλ. είναι 2105281000 με εσωτερικό κωδικό 201. Εγώ που τους πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι τι πανεπιστήμιο έστειλε τα χαρτιά στις 4/4 αλλά δεν ξεκίνησαν αυτοί ακόμη τη διαδικασία αναγνώρισης. Ελπίζω να έχεις καλύτερα νέα. Ενημέρωσέ μας....Χθες επικοινωνησα με δοαταπ και μου ειπαν οτι εχουν ξεκινησει αλλα επειδη εχουν πολυ φορτο εργασιας θα φανει αργοτερα στο on-line
Καλημέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε ποιον αριθμό καλείτε στον ΔΟΑΤΑΠ για να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου; Κάποια νούμερα που κάλεσα δεν αντιστοιχούν στην υπηρεσία. Σας ευχαριστώΚαλημέρα και χρόνια πολλά!!! Το τηλ. είναι 2105281000 με εσωτερικό κωδικό 201. Εγώ που τους πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι τι πανεπιστήμιο έστειλε τα χαρτιά στις 4/4 αλλά δεν ξεκίνησαν αυτοί ακόμη τη διαδικασία αναγνώρισης. Ελπίζω να έχεις καλύτερα νέα. Ενημέρωσέ μας....
Για όποιον έχει το 510..Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς κάνατε τη διαγραμματική αναπαράσταση των μεταβλητών, γιατί δυστυχώς δεν έχω το βασικό εγχειρίδιο;
Καλησπέρα συνάδελφοι! Τη βοήθειά σας ζητώ! Έχω πελαγώσει με το 511, Ποιοτική Έρευνα! Ξέρει κανείς τι θέματα βάζουν;
Καλησπέρα! Με ποιον το έχεις το 510; Γιατί εγώ το πήρα με Σωκράτους και απ'ότι κατάλαβα ζήτησε λίιιιιιγο διαφορετικά πράγματα από τους άλλους....
Με Μουσουλίδη το έχω και μας είπε να παρουσιάσουμε στη βιβλιογραφική ανασκόπηση το θεωρητικό πλαίσιο με αναπαράσταση των μεταβλητών. Και μας είπε ότι υπάρχει παράδειγμα στο βιβλίο..
Παιδια ειχε αποιος το 523 Ψυχομετρικες?Οι ερωτησεις πολλαπλης επιλογης στις εξετασεις θα ειναι απο αυτες της πλατφορμας?Οποιαδηποτε πληροφορια για τις εξετασεις καλοδεχουμενη....
Οι ερωτησεις πολλαπλής επιλογής ειναι πιστό αντίγραφο των σημειώσεων. Τουλάχιστον οταν εδωσα εγω ακριβώς το ίδιο. Αν έχεις διαβάσει καλά θα γράψεις άριστα
Χριστός Ανέστη! Το πρόγραμμα της εξεταστικής πότε βγαίνει; Περίπου πότε ξεκινάμε;Τελικά γράφουμε με ανοιχτά βιβλία;;
Το πρόγραμμα έχει βγει από το Μάρτιο νομίζω.Κάποια μαθήματα είναι με ανοιχτά βιβλία και κάποια με κλειστά.