0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια ειχε αποιος το 523 Ψυχομετρικες?Οι ερωτησεις πολλαπλης επιλογης στις εξετασεις θα ειναι απο αυτες της πλατφορμας?Οποιαδηποτε πληροφορια για τις εξετασεις καλοδεχουμενη....
Ωχ μανα μου!!! Με το ζόρι ανταπεξέρχομαι στο μεταπτυχιακο κ χανω συνεχως επεισοδια...το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί; δεν το βρίσκω... μόνο στο διάγραμμα αναφερεται οτι οι τελικές εξετασεις ειναι 16-30 Μαιου.ευχαριστω!όποιος έχει την καλοσύνη ας με βοηθήσει1. Στο 511, ποιοτική έρευνα πρέπει να πάρω το βιβλίο;;2. Έχω το 521 (μορφές ειδ. εκπκων αναγκων) κ 624 (δυσλεξια) γράφουμε με ανοιχτα βιβλίαΕπίσης ξερετε πότε ειναι οι εξετασεις των μαθηματων;
Παιδιά αν κάποιος έχει την Καιτέ στο 511 μπορεί να μου πει αν στην απομαγνητοφώνηση θέλει τον οδηγό συνέντευξης και την βιβλιογραφία για τον οδηγό? Στο αρχικό πρότυπο που μας είχε δώσει δεν το είχε αλλά έχω μπερδευτεί με αυτά που ζητάει κάθε φορά.
Καλημέρα, εγώ δεν κατάλαβα να το ζητά. .
Πήρα στο πρώτο εξάμηνο το 501, είναι αρκετά απαιτητικό αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις λέξεις και παρόλο που πολλές φορές κουράστηκα(σκέψου 13 μικρές εργασίες) με κράτησαν σε ρυθμό κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και έμαθα πολλά όμορφα πράγματα. Το συστήνω με την Αγνή Στυλιανού-Γεωργίου.
καλημέρα, τώρα το έχω κ εγώ με Παπαγεώργη. Σε μια τηλεδιάσκεψη είπαν ότι οι ερωτήσεις στο τέλος δεν θα είναι αυτές της πλατφόρμας και ότι θα είναι ευκολότερες απ' αυτές. Επίσης η εξέταση θα περιλαμβάνει και 1 ανοιχτού τύπου.Αυτά που μας είπε εμάς η Πιερίδη είναι πως δεν θα είναι απο τα εβδομαδιαία τεστ οι ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής θα είναι 50 όποτε να μην μαθαίνουμε απέξω πράγματα γιατι δε θα ζητήσει να γράψουμε ορισμούς αλλά να προσαρμόσουμε το διάβασμά μας έτσι ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε τον ένα όρο από τον άλλο. Επίσης, η ερώτηση ανάπτυξης θα πιάνει το 25% της συνολικής βαθμολογίας του γραπτού και θέλει να γράψουμε 3 με 4 σελίδες. Οπότε μας είπε θα είναι πολύ γενική η ερώτηση για να μπορέσουμε να γράψουμε...Μας έφερε ένα παράδειγμα πως θα μπορούσαν να ρωτήσουν " σε ποιους τομείς μας βοηθάει η ψυχομετρια"...Γενικά για την ανάπτυξης είπαν να επικεντρωθούμε στα τελευταία κεφάλαια.
Δύο ερωτήσεις:1) Μόνο μικρές εβδομαδιαίες εργασίες έχει ή και ατομική στο τέλος ?2) Η Στυλιανού πώς είναι στη βαθμολογία?
Καλησπέρα! Μην αγχώνεσαι. Μπορείς να το δεις το πρόγραμμα και στο student intranet στην καρτέλα πρόγραμμα εξετάσεων. Σου βγάζει μόνο τα μαθήματα που γράφεις ημέρα και ώρα.Σου παραθέτω παρακάτω το πρόγραμμα των μαθημάτων σου. Αν θες μπορώ να σου στείλω το pdf που έχει σταλεί σε όλους τους φοιτητές σε προσωπικό email, καθώς και τις οδηγίες του κάθε μαθήματος.[/q] Σ ευχαριστώ παααααρα πολυ! Αρχισα να προβληματιζομαι γιατι εγω δεν ελαβα κανενα mailΚ παλί σε υπερευχαριστω!!!