0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περιπου καταλαβα Ομως και παλι μου βγαζει τελειως ασχετα πραγματα στην αναζητηση με αυτα που ψαχνω. Μηπως το google ειναι καλυτερη λυση απο την βιβλιοθηκη Λινα ;
taniademe, καλησπέρα. Και εγώ ενδιαφέρομαι για διπλωματική. Μπορείς να μας πεις για λίγο για τη διαδικασία; Πόσο καιρό έκανες να την τελειώσεις;Σκέφτομαι να τη δηλώσω το Σεπτέμβρη. Θα τελειώσω άραγε σε ένα τετράμηνο; Σε βοήθησαν καθόλου οι καθηγητές για το θέμα ή ήταν καθαρά δική σου υπόθεση η επιλογή; Η έκταση που απαιτούνταν να έχει η εργασία; Πες μας ο,τι μπορείς στο Forum αλλιώς στείλε μου και π.μ. ή να σου στείλω και εγώ για περισσότερες ερωτήσεις.
Παιδιά καλησπέρα σας!! Όσοι από εσάς είστε και στην ομάδα του facebook, έχουμε αναλάβει μία πρωτοβουλία να στείλουμε μία επιστολή στο Πανεπιστήμιο ώστε όσοι τελειώνουμε τον Μάιο να διορθωθούν τα γραπτά των τελειόφοιτων πρώτα ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στους πίνακες ειδικής το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και πολλοί συνάδελφοι εξαιτίας της καθυστέρησης του Παν/μιου δεν πρόλαβαν να ενταχθούν στους πίνακες. Δεν είναι κάτι επίσημο, εάν όμως μαζευτούμε αρκετά παιδιά κάτι μπορεί να γίνει, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε, στείλτε το ον/μο σας, αριθμό φοιτητικής ταυτότητας και μειλ σε ένα συγκεκριμένο παιδι, το οποίο θα βρείτε στις ομάδες του φεισμπουκ, έχει αναρτήσει σχετικό ποστ. Έχουμε μαζευτεί 100 άτομα περίπου. Είναι μία ομαδική προσπάθεια, και ίσως καταφέρουμε κάτι!
πως λέγεται η ομάδα στο fb;; τελειωνω κ γω το καλοκαιρι κ εννδιαφερομαι
Που βλέπουμε στο students intranet τον μεσο όρο της βαθμολογιας μας;
Καλησπέρα παιδιά! Έχω πάρει το μάθημα 610 Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση. Έχω να παραδώσω μια εργασία την Κυριακή και με έχει δυσκολέψει λίγο. Μήπως το έχει πάρει κάποιος αυτό το μάθημα?