0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέραεχθές πήρα τα ένσημα από την πρωτοβάθμια και μου είπανε με απόλυτη βεβαιότητα οτι μπορώ πάω σε οποιοδήποτε ΙΚΑ
Όντως σήμερα και εγώ τηλεφώνησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι δεν χρειάεται πλέον να θεωρήσουν τη βεβαίωση εργοδότη πριν τον ΟΑΕΔ, ούτε χρειάεται να πάρουμε τα ένσημά μας.
Παράθεση από: marooned στις Ιουνίου 28, 2011, 03:05:16 pmΌντως σήμερα και εγώ τηλεφώνησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι δεν χρειάεται πλέον να θεωρήσουν τη βεβαίωση εργοδότη πριν τον ΟΑΕΔ, ούτε χρειάεται να πάρουμε τα ένσημά μας.και πώς γίνεται;παίρνουμε τα χαρτιά από δ/ντή και δδε και πάμε απευθείας οαεδ δίχως στάση στο ικα;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουνίου 29, 2011, 03:15:42 pmΠαράθεση από: marooned στις Ιουνίου 28, 2011, 03:05:16 pmΌντως σήμερα και εγώ τηλεφώνησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι δεν χρειάεται πλέον να θεωρήσουν τη βεβαίωση εργοδότη πριν τον ΟΑΕΔ, ούτε χρειάεται να πάρουμε τα ένσημά μας.και πώς γίνεται;παίρνουμε τα χαρτιά από δ/ντή και δδε και πάμε απευθείας οαεδ δίχως στάση στο ικα;Κατόπιν επικοινωνίας με τον Οαέδ της περιοχής μόνιμης κατοικίας μου, απαιτούνται για να λάβει κανείς το ταμείο ανεργίας τα παρακάτω δικαιολογητικά:1. Καταγγελία σύμβασης (απόλυση από τη Δευτεροβάθμια) - τίποτα από το σχολείο.2.
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 29, 2011, 03:31:55 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουνίου 29, 2011, 03:15:42 pmΠαράθεση από: marooned στις Ιουνίου 28, 2011, 03:05:16 pmΌντως σήμερα και εγώ τηλεφώνησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι δεν χρειάεται πλέον να θεωρήσουν τη βεβαίωση εργοδότη πριν τον ΟΑΕΔ, ούτε χρειάεται να πάρουμε τα ένσημά μας.και πώς γίνεται;παίρνουμε τα χαρτιά από δ/ντή και δδε και πάμε απευθείας οαεδ δίχως στάση στο ικα;Κατόπιν επικοινωνίας με τον Οαέδ της περιοχής μόνιμης κατοικίας μου, απαιτούνται για να λάβει κανείς το ταμείο ανεργίας τα παρακάτω δικαιολογητικά:1. Καταγγελία σύμβασης (απόλυση από τη Δευτεροβάθμια) - τίποτα από το σχολείο.2.
δηλαδη θα παμε και στο ΙΚΑ για τα ενσημα?
Παράθεση από: Lara στις Ιουνίου 30, 2011, 03:49:10 pmδηλαδη θα παμε και στο ΙΚΑ για τα ενσημα?αφου χρειαζεται να προσκομισεις τα ενσημα των 2 τελευταιων ετων. που θα τα βρεις εαν οχι στο ικα?εκτος αν εννοεις κτ αλλο που δεν καταλαβαινω.
Παράθεση από: evi06 στις Ιουνίου 30, 2011, 04:27:54 pmΠαράθεση από: Lara στις Ιουνίου 30, 2011, 03:49:10 pmδηλαδη θα παμε και στο ΙΚΑ για τα ενσημα?αφου χρειαζεται να προσκομισεις τα ενσημα των 2 τελευταιων ετων. που θα τα βρεις εαν οχι στο ικα?εκτος αν εννοεις κτ αλλο που δεν καταλαβαινω.πιθανότατα εννοεί αυτό που διαπιστώσαμε κάποιοι, ότι δηλαδή αρκετά καταστήματα ΟΑΕΔ βλέπουν κατευθείαν στο σύστημα του ΙΚΑ τα ένσημά μας, καθώς και ότι δεν χρειάζεται να επικυρωθούν τα πρόσφατα ένσημα από το ΙΚΑ, αλλά τα πάμε κατευθείαν στον ΟΑΕΔ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜ