0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, αν τελικά ο ΟΑΕΔ θελήσει τα ένσημα των 2 τελευταίων ετών, φαντάζομαι μπορώ να τα πάρω από οποιοδήποτε παράρτημα ικα....?? Είμαι αναπληρώτρια Ρόδο και θα καταθέσω τα χαρτιά Θεσσαλονίκη....χαμός έχει να γίνει
Ευχαριστώ Lasid... . Είσαι super.... Η δευτεροβάθμια δωδεκανήσου σήμερα που με απέλυσε , μου έδωσε και τα τελευταία ένσημα 04-05-06 και μου είπε πως πια δεν χρειάζονται επικύρωση από ΙΚΑ, έχουν μόνο τη σφραγίδα της Δευτεροβάθμιας...Φαντάζεστε να πάω Θεσ/νικη και να μου τα ζητήσουν σφραγισμένα από το ΙΚΑ Ρόδου??
Παράθεση από: Μαύρη στις Ιουλίου 01, 2011, 02:19:10 pmΕυχαριστώ Lasid... . Είσαι super.... Η δευτεροβάθμια δωδεκανήσου σήμερα που με απέλυσε , μου έδωσε και τα τελευταία ένσημα 04-05-06 και μου είπε πως πια δεν χρειάζονται επικύρωση από ΙΚΑ, έχουν μόνο τη σφραγίδα της Δευτεροβάθμιας...Φαντάζεστε να πάω Θεσ/νικη και να μου τα ζητήσουν σφραγισμένα από το ΙΚΑ Ρόδου?? Αν σου τα ζητήσουν σφραγισμένα θα τους πεις ότι η δευτεροβάθμια σου τα έδωσε λέγοντας ότι δε χρειάζονται σφραγίδα από το ΙΚΑ και επειδή θα είσαι τόσο μακριά από τη Ρόδο, ας φροντίσουν εκείνοι να βρουν τον τρόπο που θα γίνει η δουλειά. Με fax θα είναι, με mail, με τηλέφωνο προς τη δευτεροβάθμια Ρόδου...δε με νοιάζει είναι δική σας δουλειά να τα βρείτε ενδοϋπηρεσίακα, να τους πεις. Σε ποιον ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη θα υποβάλλεις την αίτησή σου; Κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μένω.
Παιδιά, όλα καλά με ταμείο ανεργίας.. Τελικά τα ένσημα δεν χρειάστηκαν....