*

Αποστολέας Θέμα: Η' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 15132 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ: Η' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 12:16:38 pm »
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!
καιρό έχω να μπω γιατί με ρούφηξε η καθημερινότητα. έχω να σας μεταφέρω κάτι αρκετά άσχημο (εγώ δουλεύω, μπήκα β' φάση -μια μονο επιλογη-, ακόμα ευχαριστώ την τύχη μου!)
Γενικότερα σας μεταφέρω ότι γίνονται κινήσεις για εθελούσια από την πλευρά της Διεύθυνσης και γίνονται συναντήσεις μεταξύ στελεχών του γραφείου, εκπαιδευτικών και γονέων. βρέθηκα σε μια τέτοια στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Η θέση του γραφείου είναι πως δεν θα χαθεί ούτε μια θέση εργασίας από τα προς συγχνώνευση σχολεία, αντίθετα θα μεταφέρουν την θέση του εκπαιδευτικού από το σχολείο που κλείνει και μάλιστα θα το κάνουν και ολοημερο!!!! αγνοώντας τα βασικά μαθηματικά 13 μαθητές στο σχολείο υποδοχής  + 7 από το σχολείο που κλείνει = 20!!! 20 νήπια = 1 νηπιαγωγός (με τίποτα 2)!! επίσης πως θα κανεις ενα νηπιαγωγείο ολοήμερο όταν οι μαμάδες δεν εργάζονται??? αυτά βέβαια τα αποκρύπτουμε!! ...τα συμπεράσματα δικά σας!
επίσης την προηγούμενη εβδομάδα με επισκέφθηκε στο νηπιαγωγείο η σχολική σύμβουλος. αφού ολοκληρώθηκε ότι αφορούσε στο νηπιαγωγείο μου προχωρήσαμε σε μια πιο προσωπική συζήτηση. ούτε λίγο, ούτε πολύ ο διάλογος είχε ώς εξής:
- Τι θέση έχεις στους αναπληρωτές;
- Περίπου στο 1000.
- Πάρε τα πτυχία σου, τα προσόντα σου και φύγε. Κι όλη την Ελλάδα να δηλώσεις του χρόνου, δεν θα δουλέψεις! Σου το λέω σαν μάνα, έχω κι εγώ παιδιά στην ηλικία σου, τα έχω στείλει ήδη έξω!

συνάδελφοι τα συμπεράσματα δίκα σας. εγώ είχα ήδη αποφασίσει πως μάλλον είναι η τελευταία χρονιά που εργάζομαι. η σύμβουλος απλά επιβεβαίωσε τους φόβους μου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:07:54 »

Αποσυνδεδεμένος KAZAN

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 12:55:10 pm »
καποιοι περιμενουν Η φαση αναπληρωτων  :'(

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 01:08:00 pm »
Αν επιτρέπεται σε ποια διεύθυνση είσαι; Όχι, ότι έχει σημασία, το "κακό" αφορά όλη την Ελλάδα...
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος marcy

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 02:14:19 pm »
Δηλαδή όσοι έχουν θέση περίπου 1000 του χρόνου δεν θα δουλέψουν  ακόμα και εάν βάλουν  κουτάκι!  Είναι δυνατόν! Θα οδηγηθούν στην ανεργία πολλά άτομα που δουλεύουν τα τελευταία 4 περίπου χρόνια. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα περιοριστούν οι θέσεις των αναπληρωτών του χρόνου λόγω της επιστροφής στην οργανική τους όσων δουλεύουν στα γραφεία. Λέτε τελικά να είναι τόσοι πολλοί οι νηπιαγωγοί που είναι στα γραφεία;
Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:07:54 »

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 02:56:44 pm »
δεν ξερω πραγματικά.. το σενάριο ακούγεται εξωφρενικό..!!
δεν ειναι μονο αυτοί που θα επιστρεψουν στις οργανικές, όσο και το κλείσιμο σχολείων, η καταργηση ολοημέρων, κτλ.. ψάχνουν να βγάλουν και από την μύγα ξύγκι!
επίσης ακόμα δεν ξέρουμε αν θα προσμετρηθούν οι προϋπηρεσίες μας.. πώς θα διαμορφωθούν οι θέσεις μας στον πίνακα και πώς θα κάνουμε χαρτιά χωρίς να ξέρουμε πραγματικά που βρισκόμαστε;

χωρίς να απαξιώνω την δυνατότητα που έχω να είμαι ΚΑΙ φέτος αναπληρώτρια θα ήθελα να σας μεταφέρω έναν ακόμα μου προβληματισμό... για πόσο ακόμα;;;; κάποτε ξεκινουσαμε αναπληρωτές και κουτσα- κουτσα το πολύ σε 4 χρόνια καταφέρναμε με προϋπηρεσία και ΑΣΕΠ να διοριστούμε. από εδώ και πέρα τι;;; ποιο το όφελος; ποιο το μέλλον;
σταβρώνω τα χέρια και κοιτάζω τους μαθητές μου, παρατηρώ τους γονείς που κάθε μέρα ερχονται στο σχολείο ακόμα πιο σκυθρωποί, βλέπω φίλους μου, τον σύντροφό μου χαμένους στην ανεργία, τους γονείς μου πρώτοι φορά απεγνωσμένοι να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα, την γιαγιά μου ανύμπορη να αυτοσυντηρηθεί με 280 ευρώ το μήνα στριμωγμένη πλέον στο σπίτι μας και αμίλητη κι όλους μαζί ταυτόχρονα κολλημένους να περιμένουμε κάτι....
κι αυτό το κάτι σίγουρα δεν είναι για καλό....

μπορεί να σας επρηξα, να σας μελαγχόλησα αλλά ακόμα κι αν κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να κλείσουμε τις κουρτίνες της σκέψης!

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 10, 2013, 04:54:29 pm »
καλησπερα....νομιζω πως ολοι πια το ξερουμε οτι του χρονου δε θα δουλεψουμε και παλι.....εδω ολοκληρη αθηνα και δεν πηρε κοσμο.....απλως οι περισσοτερες το νιωσαμε αρκετα καλα απο φετος.....

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 11, 2013, 11:19:33 pm »
Τα ολοημερα κλεινουν εμμεσα. Δηλαδη θα λενε πλεον ΘΑ σας στειλουμε ατομο οταν εχουμε κ πολυ απλα το ατομο αυτο δεν θα ερχεται ποτε....
Αλλα εχω να πω οτι τα αξιζουμε ΟΛΑ γιατι οταν ερχονται εκλογες βγαινει η ΠΑΣΚ κ η ΔΑΚΕ με 90% και μετα μυξοκλαιμε. Για να μην πω για τις εθνικες....και μου ξανακοψουν τα μηνυματα
Καλυτερα να κανει ο καθενας την προσωπικη του επανασταση παρα να κλαιγομαστε ματαια ολη την ωρα

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 03:11:12 pm »
Δημήτρης Μπράτης
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΡΑ "ΤΡΕΧΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 306 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ 60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ.ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος anna1978

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 03:20:36 pm »
Νηπιαγωγούς άραγε από ποιον πίνακα θα πάρουν για παράλληλη στήριξη? ΠΕ61 ή ΠΕ60.50 ? Υπάρχει πίνακας νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ΠΕ61?

Αποσυνδεδεμένος anna1978

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 04:42:02 pm »
http://ipaideia.gr/11-058-oi-anergoi-daskaloi-kai-nipiagogoi-tou-airetou-vasili-paligiani.b597fb4386280b1b52f2f7052af99d4a.htm

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Παληγιάννη 4.309 νηπιαγωγοί με μόρια είναι φέτος άνεργοι και άλλοι τόσοι χωρίς μόρια. Οι προβλέψεις - σύμφωνα πάντα με τον αιρετό του ΚΥΣΠΕ - είναι δυσοίωνες για του χρόνου και πολύ χειρότερες.
Σε λίγο καλύτερη μοίρα βρίσκονται και οι δάσκαλοι..Διαβάστε..

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 07:03:28 pm »
Νηπιαγωγούς άραγε από ποιον πίνακα θα πάρουν για παράλληλη στήριξη? ΠΕ61 ή ΠΕ60.50 ? Υπάρχει πίνακας νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ΠΕ61?
Ξεκολλήστε με την παράλληλη! Δεν αφορά εμάς.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος nipiagogos25

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 07:10:31 pm »
γεια σας !!!!! εσένα προσωπικά μπορεί να μην σε αφορά η παράλληλη στήριξη αλλά προσωπικά εμένα προσωπικά με αφορά γιατί είμαι πολύ κοντά στο να με πάρουν!!! πιστεύω ότι αρκετά άτομα είναι στην ίδια θέση με εμένα!!!!!! ασ προσέχουμε λίγο το τι γράφουμε στο φορουμ!!!! πάντως εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 09:23:44 pm »
γεια σας !!!!! εσένα προσωπικά μπορεί να μην σε αφορά η παράλληλη στήριξη αλλά προσωπικά εμένα προσωπικά με αφορά γιατί είμαι πολύ κοντά στο να με πάρουν!!! πιστεύω ότι αρκετά άτομα είναι στην ίδια θέση με εμένα!!!!!! ασ προσέχουμε λίγο το τι γράφουμε στο φορουμ!!!! πάντως εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!!!!

Με το καλό να σε πάρουν κοπέλα μου δεν θα πάρουμε εμείς τη θέση σου.
Απλά αν δεν το εχεις προ΄σεξει βρισκόμαστε στο θέμα με τίτο: Η φάση αναπληρωτών ΠΕ 60.
Δεν θέλω να φανώ αγενής και με συγχωρείς.
Καλή συνέχεια στην αναμονή όλων μας

Αποσυνδεδεμένος anna1978

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 12, 2013, 11:06:24 pm »
Παιδιά, είμαστε όλοι φορτισμένοι λόγω της κατάστασης που βιώνουμε. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να παρεξηγούμαστε μεταξύ μας. Είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα! Απελπισμένοι και ανήμποροι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση στην οποία οδηγείται η εκπαίδευση! Ψυχραιμία και Αισιοδοξία!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)