0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι δυνατόν να ξεκινάει ενισχυτική διδασκαλία τέλος Μάρτη;;;;;Και να μην γνωρίζουμε ακόμη ούτε πως θα γίνει η επιλογή εκπαιδευτικών ούτε ποια ΣΚΕΔ θα λειτουργήσουν;Πάντως σήμερα που έκανα μια ερώτηση σε γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε κάποιο νομό της Ηπείρου (κρατιέμαι να μην πω σε ποιο) σχετικά με τους αναπληρωτές που θα διδάξουν στα ΣΚΕΔ και σχετικά με ποιον αναπληρωτή έκλεισε η Ε φάση, μου είπαν να αναζητήσω τις απαντήσεις μου στο internet και ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν.
έχουν βγει επίσημα ποια είναι τα ΣΚΕΔ που θα λειτουργήσουν και πότε θα κάνουμε αιτήσεις?
Μου κάνει εντύπωση ακόμα, πώς ξέρουν και τον ακριβή αριθμό των αναπληρωτών που θα απασχοληθούν. Πολύ επικοινωνιακό μοιάζει.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Φεβρουαρίου 26, 2013, 12:50:13 pmΑνετα! Μεσα σε μια μερα μπορει να γινει η δηλωση συμμετοχης απο τους μαθητες. Αν χασουν τα χρηματα του ΕΣΠΑ εστω και γι αυτους τους 3 μηνες που απομενουν θα ειναι ηλιθιοι.Συμφωνώ με το δεύτερο σκέλος του μηνύματός σου, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν χρειάζεται προετοιμασία για τη δημιουργία τμημάτων και αρκετές διεργασίες μετά.
Ανετα! Μεσα σε μια μερα μπορει να γινει η δηλωση συμμετοχης απο τους μαθητες. Αν χασουν τα χρηματα του ΕΣΠΑ εστω και γι αυτους τους 3 μηνες που απομενουν θα ειναι ηλιθιοι.