0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak_13 στις Φεβρουαρίου 21, 2014, 11:00:18 amΕίναι πολύ εύκολο πια να γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση από το ΙΚΑ.Ότι είναι πολύ εύκολο το καταλαβαίνω. Απλά δεν νοιάζει κανέναν στη δευτεροβάθμια να ασχοληθεί δηλαδή.
Είναι πολύ εύκολο πια να γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση από το ΙΚΑ.
Αν δουλεύω σε φροντιστήριο, με προσλάβουν στην ενισχυτική και δεν παραιτηθώ από το φροντιστήριο, τι γίνεται; Παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα αλλά δεν έχω δει παρόμοια ερώτηση... κανείς άλλος δεν το έχει απορία;;;;
Τι θα γίνει αν ένας εκπαιδευτικός δεν πηγαίνει για μάθημα σε ένα σκεδ σε πόσες απουσίες θα τον διαγράψουν?
Το καλοπροαίρετοι φαντάζομαι έχει μια μικρή δόση ειρωνίας, υποθέτω.. Αυτό τον τρόπο σκέψης τον συναντάω πολύ συχνά. Αν πχ κλέβω την εφορία, θα με πειράξει αυτός που θα με καρφώσει... η ίδια μου η πράξη δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα! Αυτό έχει μεγάλη δόση ειρωνίας νομίζω.Ότι είναι πολύ εύκολο το καταλαβαίνω. Απλά δεν νοιάζει κανέναν στη δευτεροβάθμια να ασχοληθεί δηλαδή.
Είναι σίγουρο ότι ο ωρομίσθιος θα παίρνει ένσημα για όσες μέρες εργάζεται? Παλιά για να πάρεις 1 ένσημο την ημέρα; έπρεπε να κάνεις τουλάχιστον 2 ώρες μάθημα.Στο λινκhttp://ipaideia.gr/provlimata-me-to-kalimera-stin-enisxitiki-didaskalia.4f32b8001c5af98ffa5951c7f9755fb8.html αναφέρεται "Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ως ωρομίσθιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αριθμός των ενσήμων τους εξαρτάται από τις μέρες που εργάζονται. Για παράδειγμα αν ένας ωρομίσθιος εργάζεται Δευτέρα και Τετάρτη θα βάζει 2 ένσημα για κάθε εβδομάδα εργασίας. Στους ωρομίσθιους δεν υπολογίζονται τα ένσημα τις αργίες και τις διακοπές."Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος έχει μια ώρα θα πάρει ένσημο?