0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έστειλα στην ένωση αναπληρωτών.Εντελώς παράνομο.
Λοιπόν συνάδελφοι μαθηματικοί και φιλόλογοι όσοι νομίζετε ότι όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας στην Ελλάδα έχουν έως 12 ή 13 ώρες ενισχυτική, γελιέστε! Σας πληροφορώ ότι υπάρχουν άτομα που έχουν μέχρι και 15 ώρες. Αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που κάποιος για κάποιο λόγο φύγει από το σχολείο και γίνει αναδιανομή ωρών χωρίς να καλέσουν τον επόμενο στη σειρά γιατί δεν υπάρχουν λέει πιστώσεις. Φυσικά χρειάζεται και ένα σχετικό μαγείρεμα. Εγώ ξέρω ήδη μία τέτοια περίπτωση, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες σε όλη τη χώρα. Εξάλλου στην Ελλάδα ζούμε, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και το 12 ή 13 μπορεί να είναι τελικά ή να γίνει στην πορεία 15. Με διεύθυνση και υπουργείο δε βγαίνει άκρη, κάνουν ό,τι θέλουν και σου λένε ό,τι θέλουν. Θα το ξαναψάξω από βδομάδα και θα ενημερώσω και όσους μπορούν να παρέμβουν.
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/136834/21-maoy-h-lhxh-ton-mathhmaton-27-maoy-xekinoyn.htmlΡε παιδιά αφού τα μαθηματα τελειώνουν 21 γιατί οι ενισχυτική να τελειώσει 12/5 αφού το ΦΕΚ με τη ληξη των μαθημάτων!!!!
Νομίζω με 50 μέρες δικαιούμαστε κάποια πραγματάκια από ΙΚΑ/ΟΑΕΔ ή κάνω λάθος; Από το υπουργείο νομίζουν ότι απευθύνονται σε μακάκες