0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα μου κανει εντυπωση επισης ,τους εκπαδευτικους που δεν πλεοναζουν κ δεν μονιμοποιηθηκαν με ασεπ πριν χρονια, αλλα με 30 μηνα, 24μηνα κτλ θα τους απολυσει κ αυτους? ολους??? οσοι ειναι επιτυχοντες του ασεπ (αλλα οχι διοριστεοι κ ανηκουν τωρα στο 40% ,ουτε αυτοι ειναι επαρκεις ? να βαλουμε αστερι στον ωμο κ να κυκλοφορουμε για να ξεχωριζουμε θα ικανοποιουνταν ωστε αμεσως να διακρινει τους ικανους κ τους αχρηστους που τοσα χρονια εν γνωση τους τοποθετουνταν σε σχολεια να κανουν μαθημα ? ποσες τετοιες αποριες εχουμε............
πες τα kokoschka. ξέχασες μόνο να αναφέρεις οτι έρχονται και δημοτικές εκλογές σε λιγότερο απο ένα χρόνο οπότε καταλαβαίνουμε γιατί εμείς και όχι αυτοί...
θα μπορεί να πληρώνει μισθούς στους 700.000 κρατικούς υπαλλήλους της;
Διαβάζω τόσες μέρες τα γραφόμενα. Αναλύσεις επί αναλύσεων. Γιατί κάποιοι άλλοι και όχι αυτοί. Κανείς όμως δεν απαντά στο ζητούμενο. Πως μία χώρα χρεοκοπημένη και ισοπεδωμένη παραγωγικά θα μπορεί να πληρώνει μισθούς στους 700.000 κρατικούς υπαλλήλους της; Αν απλά το θέμα μας είναι να γίνουν διορισμοί, ας γίνουν. Και ας μην απολυθεί και κανένας. Και ας ξαναυξηθούν οι μισθοί. Για τη μέρα που θα ξημερώσει ένα ωραίο πρωί (όχι πολύ μακριά κατά τη γνώμη μου) και θα πει το κράτος "δεν έχω μία να πληρώσω μισθούς και συντάξεις παρά την καλή μου διάθεση να το κάνω" είναι διατεθειμένος να συζητήσει κάποιος σοβαρά. Έχουμε εν τέλει αντίληψη του τι ζούμε ή πιστεύουμε ότι είμαστε ακόμα σε συνθήκες του 2004; Θα συζητήσουμε ποτέ ειλικρινά τα αίτια των προβλημάτων αντί απλά να διαπιστώνουμε πάλι και πάλι μόνο τα αποτελέσματά τους;
Συνταξιοδοτήσεις Δευτεροβάθμια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Συνταξιοδοτήσεις Κυκλάδες 22 Ημαθία 46 Τρίκαλα 41 Λάρισα 104 Έβρος 28 Δράμα 55 Πιερία 13 Κιλκίς 14 Πέλλα 18 Σέρρες 75 Χαλκιδική 25 Φλώρινα 7 Χίο 19 Άρτα 19 Αχαΐα 93 Λασίθι 25 Ρέθυμνο 26 Χανιά 52 Λακωνία 42 Συνταξιοδοτήσεις ανά ειδικότητα Ειδικότητα Αριθμό συνταξιοδοτήσεων Φιλόλογοι 1200 Μαθηματικοί 500 Φυσικοί 250 Αγγλικών 200 Πηγή: Εφημερίδα ΈθνοςΔιαβάστε περισσότερα: Πίνακες αποχωρήσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και
Διορισμοί;Ποιοί διορισμοί;Για φέτος δεν θα γίνει ούτε ένας διορισμός μονίμου!Το τόπικ κακώς το ανοίξατε,εκτός και αν θέλετε να πείτε το πόνο σας.Πριν το Πάσχα είχαν προγραμματιστεί,όπως είχα τότε πει 150 προσλήψεις.106 εναπομείνανατα 24μηνα φιλόλογοι και φυσικοί,10 νηπιαγωγοί:6ασεπ+4επετηρίδα και οι υπόλοιποι ειδικές κατηγορίες.Μετά την πτώση της κυβέρνησης και την έλευση της τρόικας το πράγμα άλλαξε.Η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ εκδιώχτηκαν απο το σύστημα αρχικά.Έπειτα το σύστημα ενδιαφέρεται για να σώσει κόσμο απο τους διορισμενούς.Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρων.Όσοι κερδίσουν δικαστικά τον διορισμό τους,θα διοριστούν.Οι υπόλοιποι να το ξεχάσουν και να ετοιμάζονται για ασεπ!Καλό απόγευμα.
το θεμα δεν ειναι να γινουν διορισμοι για να γινουν γιατι δεν υπαρχει ουτε οικονομικο περιθωριο ουτε ανεκτικοτητα πια για το "ανευ λογου". η ουσια ειναι οτι ΕΠΙ