0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια εχω 9,7 μορια.εχω καμια πιθανοτητα για ωρομισθια σε ανατ.μακεδονια?ας μου πει κανεις αν ξερει.και κατι αλλο:πώς σε καλουν ωρομίσθιο? ειναι θεμα λυκειαρχη-γυμνασιαρχη δηλαδη?
ευχαριστω πολυ!να ρωτησω και κατι αλλα:τα μορια αυτα μετρανε καθολου για την ΠΔΣ?SORRYκαι για το πρηξιμο!
καλησπέρα κι από μένα! είμαι καινούρια στο forum αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αρκετό καιρό. έδωσα για 2η φορά ΑΣΕΠ μετά από εξαντλητικό διάβασμα αρκετών μηνών και για άλλη μια φορά περιφανεύομαι για τον τίτλο ''επιτυχούσα μη διοριστέα''.....είχα κι εγώ απαράδεκτη βαθμολόγηση σε αρχαία (52.5!!!) και διδακτικη(64) δεδομένου ότι περίμενα 10-15 μονάδες παραπάνω! μαζεύω σχεδόν 15 μόρια και δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα στην ελπίδα έστω για ωρομίσθια.. έχω ειλικρινά απογοητευθεί που το σκέφτομαι ακόμα και να αποσυρθώ από κάθε νέα προσπάθεια και να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άσχετο από την εκπαίδευση. δυστυχώς το σύστημα που λέγεται ΑΣΕΠ με έχει κάνει να νιώσω ότι έχω ένα άχρηστο πτυχίο που μόνο έχοντας μέσον-γνωστό(βλέπε ΠΔΣ, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων κ.λ.π.) ή έχοντας ανεξάντλητη υπομονή να δώσω καμιά δεκαριά φορές , έχω τη δυνατότητα να ασκήσω το επάγγελμα που πάντα λάτρευα..συγνώμη αν σας κούρασα αλλά η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη. να πω συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να διοριστούν! πραγματικά πρόκειται για άθλο υπό τις παρούσες συνθήκες και για μεγάααλη τύχη! περιμένω εναγωνίως την πολύτιμη δουλειά του ovidious!
Υπάρχει κανείς από Αιτ/νία να γνωρίζει να μου πει, αν με 12,6 μόρια από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ έχω πιθανότητα για ωρομίσθια στην Αιτ/νία;
Pariel, να ρωτήσω εσένα προσωπικά αφού σε είχαν καλέσει ωρομίσθια στη Θεσσαλονίκη όπου έχω δηλώσει και εγώ. Μπορείς να μου διευκρινίσεις ποια χρονιά σε πήραν με τα 11 μόρια που είχες, μιας και εγώ φέτος έχω 14 μόρια, αλλά με τη βάση χαμηλότερη στο 55 είναι το ίδιο πράγμα περίπου. Επίσης μπορεί κάποιος να μας απαντήσει πόσους ωρομίσθιους πήραν το 2005-06 και πόσους το 2006-07 στον κλάδο μας;
Να ρωτήσω κι εγω κάτι,γιατί είμαι τελείως άσχετη:από ό,τι έχω καταλάβει, δεν έχει βγει ακόμα ο πίνακας.Φέτος έδινα πρώτη φορά.Είμαι επιτυχούσα, μη διοριστέα, άρα θα είμαι στον πίνακα.Τα μόριά μου είναι 7 και κάτι.Όταν βγει ο ππινακας, θα προστεθούν και 3 και κάτι που είχα από προϋπηρεσία παλιά;