*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 328025 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 20, 2007, 04:57:44 pm »
παιδια εχω 9,7 μορια.εχω καμια πιθανοτητα για ωρομισθια σε ανατ.μακεδονια?ας μου πει κανεις αν ξερει.και κατι αλλο:πώς σε καλουν ωρομίσθιο? ειναι θεμα λυκειαρχη-γυμνασιαρχη δηλαδη?
Όχι, ειναι αποκλειστικά θέμα της περιφέρειας. Αν φτάσει το νούμερό σου  και έχει προκύψει κενό κι έχεις δηλώσει εκεί θα σε πάρουν στο κινητο από το τμήμα αναπληρωτών- ωρομισθίων και θα ζητήσουν να απαντήσεις αν δέχεσαι ή όχι εκείνη την ώρα. Λίγο δύσκολο όμως να σε καλεσουν ειδικά  φέτος, ίσως του χρόνου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:07:34 »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 20, 2007, 05:04:55 pm »
ευχαριστω πολυ!να ρωτησω και κατι αλλα:τα μορια αυτα μετρανε καθολου για την ΠΔΣ?SORRYκαι για το πρηξιμο!

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 20, 2007, 05:07:52 pm »
ευχαριστω πολυ!να ρωτησω και κατι αλλα:τα μορια αυτα μετρανε καθολου για την ΠΔΣ?SORRYκαι για το πρηξιμο!
Στην ΠΔΣ μετρά μόνο το "γλύψιμο". Τα μόρια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση. Πραγματικά, χαίρομαι που δε θα ξαναπεράσω τέτοια δοκιμασία για δύο ώρες την εβδομαδα. Όμως αν δε διοριζόμουνα , πάλι θα φιλούσα κατουρημένες ποδιές.

Αποσυνδεδεμένος geotz

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 20, 2007, 05:08:47 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα ,είμαι και εγώ στους διοριστέους με σειρά 507.Έχω μόρια από την προηγούμενη συμμετοχή 1,3. Συνολικά με την φετινή μου συμμετοχή νομίζω ότι διαθέτω 21,5 περίπου .Έχω πιθανότητες για αναπληρωτής ?Σημειωτέον ότι στη δήλωση περιοχών που κάναμε πρόσφατα δήλωσα κάποιες περιοχές και στη συνέχεια ότι αποδέχομαι παντού. Και κάτι άλλο : αν τελικά έχω πιθανότητες μπορούμε να προβλέψουμε την περίοδο που θα κληθούμε ; Ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:07:34 »

Αποσυνδεδεμένος shide

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 20, 2007, 05:18:30 pm »
καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω αρκετό διάστημα τις απόψεις σας και θα ήθελα και εγώ να συμμετάσχω.  Έδινα για 2 φορά και είμαι πάλι στους επιτυχόντες με απόσταση 90 ατόμων από τον τελευταίο διοριστέο. Έχω συγκεντρώσει συνολικά 19,85 μόρια. Υπάρχει φως έστω με ωρομισθία στην ιδιαίτερη πατρίδα μου χίο?? ευχαριστώ!! ;)

Αποσυνδεδεμένος tropicana

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 20, 2007, 06:15:20 pm »
καλησπέρα κι από μένα! είμαι καινούρια στο forum αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αρκετό καιρό. έδωσα για 2η φορά ΑΣΕΠ μετά από εξαντλητικό διάβασμα αρκετών μηνών και για άλλη μια φορά περιφανεύομαι για τον τίτλο ''επιτυχούσα μη διοριστέα''.....είχα κι εγώ απαράδεκτη βαθμολόγηση σε αρχαία (52.5!!!) και διδακτικη(64) δεδομένου ότι περίμενα 10-15 μονάδες παραπάνω! μαζεύω σχεδόν 15 μόρια και δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα στην ελπίδα έστω για ωρομίσθια.. έχω ειλικρινά απογοητευθεί που το σκέφτομαι ακόμα και να αποσυρθώ από κάθε νέα προσπάθεια και να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άσχετο από την εκπαίδευση. δυστυχώς το σύστημα που λέγεται ΑΣΕΠ με έχει κάνει να νιώσω ότι έχω ένα  άχρηστο πτυχίο που μόνο έχοντας μέσον-γνωστό(βλέπε ΠΔΣ, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων κ.λ.π.) ή έχοντας ανεξάντλητη υπομονή να δώσω καμιά δεκαριά φορές , έχω τη δυνατότητα να ασκήσω το επάγγελμα που πάντα λάτρευα..συγνώμη αν σας κούρασα αλλά η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη. να πω συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να διοριστούν! πραγματικά πρόκειται για άθλο υπό τις παρούσες συνθήκες και για μεγάααλη τύχη! περιμένω εναγωνίως την πολύτιμη δουλειά του ovidious!

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 20, 2007, 06:24:55 pm »
καλησπέρα κι από μένα! είμαι καινούρια στο forum αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αρκετό καιρό. έδωσα για 2η φορά ΑΣΕΠ μετά από εξαντλητικό διάβασμα αρκετών μηνών και για άλλη μια φορά περιφανεύομαι για τον τίτλο ''επιτυχούσα μη διοριστέα''.....είχα κι εγώ απαράδεκτη βαθμολόγηση σε αρχαία (52.5!!!) και διδακτικη(64) δεδομένου ότι περίμενα 10-15 μονάδες παραπάνω! μαζεύω σχεδόν 15 μόρια και δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα στην ελπίδα έστω για ωρομίσθια.. έχω ειλικρινά απογοητευθεί που το σκέφτομαι ακόμα και να αποσυρθώ από κάθε νέα προσπάθεια και να ασχοληθώ με κάτι εντελώς άσχετο από την εκπαίδευση. δυστυχώς το σύστημα που λέγεται ΑΣΕΠ με έχει κάνει να νιώσω ότι έχω ένα  άχρηστο πτυχίο που μόνο έχοντας μέσον-γνωστό(βλέπε ΠΔΣ, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων κ.λ.π.) ή έχοντας ανεξάντλητη υπομονή να δώσω καμιά δεκαριά φορές , έχω τη δυνατότητα να ασκήσω το επάγγελμα που πάντα λάτρευα..συγνώμη αν σας κούρασα αλλά η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη. να πω συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να διοριστούν! πραγματικά πρόκειται για άθλο υπό τις παρούσες συνθήκες και για μεγάααλη τύχη! περιμένω εναγωνίως την πολύτιμη δουλειά του ovidious!
Να έχεις πείσμα και σε καμία περίπτωση να μην τα παρατήσεις. Τότε γιατί πέρασες στο πανεπιστήμιο; Θα επιτρέψεις σε ένα διαγωνισμο να σε αμφισβητήσει; Θα διαβάσεις λίγο περισσότερο την αλλη φορά και όλα να είναι διαφορετικά.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 20, 2007, 09:54:11 pm »
Υπάρχει κανείς από Αιτ/νία να γνωρίζει να μου πει, αν με 12,6 μόρια από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ έχω πιθανότητα για ωρομίσθια στην Αιτ/νία;
Λίγο δύσκολο. Την κολλητή μου με τόσα την καλεσαν ως ωρομίσθια πέρυσι, αλλά σε ΣΜΕΑ.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 21, 2007, 01:48:47 am »
Pariel, να ρωτήσω εσένα προσωπικά αφού σε είχαν καλέσει ωρομίσθια στη Θεσσαλονίκη όπου έχω δηλώσει και εγώ. Μπορείς να μου διευκρινίσεις ποια χρονιά σε πήραν με τα 11 μόρια που είχες, μιας και εγώ φέτος έχω 14 μόρια, αλλά με τη βάση χαμηλότερη στο 55 είναι το ίδιο πράγμα περίπου.
Επίσης μπορεί κάποιος να μας απαντήσει πόσους ωρομίσθιους πήραν το 2005-06 και πόσους το 2006-07 στον κλάδο μας;

Αποσυνδεδεμένος eva30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 21, 2007, 09:35:37 am »
Να ρωτήσω κι εγω κάτι,γιατί είμαι τελείως άσχετη:από ό,τι έχω καταλάβει, δεν έχει βγει ακόμα ο πίνακας.Φέτος έδινα πρώτη φορά.Είμαι επιτυχούσα, μη διοριστέα, άρα θα είμαι στον πίνακα.Τα μόριά μου είναι 7 και κάτι.Όταν βγει ο ππινακας, θα προστεθούν και 3 και κάτι που είχα από προϋπηρεσία παλιά;

Αποσυνδεδεμένος glauki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 21, 2007, 10:58:22 am »
Το τοπίο για τους Αναπληρωτές ξεκαθαρίζει σιγά σιγά..
Με βάση τα περσινά δεδομένα διορίστηκαν 1100 αναπληρωτές
από τους οποίους 860 με την κανονική σειρά και οι 240 ήταν τρίτεκνοι.
Αυτός που πέρσι ήταν στη σειρά 860 και πήγε αναπληρωτής το Μάρτιο
είχε 13 μόρια.
Φέτος μετά και την προσμέτρηση των μορίων του ΑΣΕΠ
αυτός που έχει σειρά 860 έχει 21 μόρια !
Όσοι λοιπόν από εσάς συγκεντρώνετε συνολικά από 21 μόρια και πάνω
έχετε ελπίδες για αναπληρωτές.
Όσοι πάλι έχετε από 20 ως 21 έχετε ελπίδες για ωρομίσθιοι.
Είμαι λίγο απόλυτοι αλλά δούλεψα ολόκληρο τον πίνακα με τους 6800
που έκαναν αίτηση για αναπληρωτές και είδα τι μόρια συγκεντρώνουν.
Εγώ λ.χ. με 19 μόρια έχω 1100 σειρά και δεν έχω καμιά ελπίδα για αναπλήρωση.
Ελπίζω στην άλλη χρονιά.
Κι αυτό θα περάσει...

Αποσυνδεδεμένος tropicana

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 21, 2007, 12:44:06 pm »
καλημέρα σε όλους! να σαι καλά pariel για τα ενθαρρυντικά σου λόγια αλλά πόσο να αντέξει κανείς να διαβάζει για κάτι τόσο αβέβαιο όπως ο ΑΣΕΠ...απ ότι διαπιστώνω με 15 μόρια χλωμό να με καλέσουν έστω ωρομίσθια.έχω δηλώσει Στερεά και Εύβοια για ωρομίσθια.αν ξέρει κανείς που κυμαίνεται η βάση σε αυτές τις περιοχές ας με ενημερώσει.
μόλις είδα και το κατατοπιστικό μήνυμα της glauki και πήρα μια ιδέα για τις βάσεις.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 21, 2007, 12:46:57 pm »
Pariel, να ρωτήσω εσένα προσωπικά αφού σε είχαν καλέσει ωρομίσθια στη Θεσσαλονίκη όπου έχω δηλώσει και εγώ. Μπορείς να μου διευκρινίσεις ποια χρονιά σε πήραν με τα 11 μόρια που είχες, μιας και εγώ φέτος έχω 14 μόρια, αλλά με τη βάση χαμηλότερη στο 55 είναι το ίδιο πράγμα περίπου.
Επίσης μπορεί κάποιος να μας απαντήσει πόσους ωρομίσθιους πήραν το 2005-06 και πόσους το 2006-07 στον κλάδο μας;
Την περασμένη χρονιά με καλεσαν,18/01/2007. Για τα άλλα ερωτήματα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Μπορείς όμως να πάρεις τηλέφωνο το 2310503904 (είναι το τμήμα ωρομισθίων) και εκεί θα σε κατατοπίσουν.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 21, 2007, 12:47:54 pm »
Να ρωτήσω κι εγω κάτι,γιατί είμαι τελείως άσχετη:από ό,τι έχω καταλάβει, δεν έχει βγει ακόμα ο πίνακας.Φέτος έδινα πρώτη φορά.Είμαι επιτυχούσα, μη διοριστέα, άρα θα είμαι στον πίνακα.Τα μόριά μου είναι 7 και κάτι.Όταν βγει ο ππινακας, θα προστεθούν και 3 και κάτι που είχα από προϋπηρεσία παλιά;
Φυσικά, εννοείται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144