0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα διακόψω για λίγο την ενδιαφέρουσα συζήτηση γιατί ανανεώθηκε ο πίνακας στο e-aitisi (δεν περιλαμβάνει τα ονόματα των 33 πολυτέκνων).Θα ήθελα να πω κι εγώ σύντομα την άποψή μου.Όσο θα υπάρχουν 2 συστήματα διορισμού και όσο θα υπάρχουν οι 9-10 διαφορετικοί τρόποι μοριοδότησης (που αφορούν βέβαια το ένα από τα δύο συστήματα διορισμού) αυτά θα έχουμε. Θέλω να πω επίσης ότι δεν θα έπρεπε να βάζουμε -κυρίως εμείς που είμαστε συνάδελφοι-θέμα καταλληλότητας ή μη συναδέλφων να διδάξουν στα σχολεία.Το θεωρώ άδικο για συναδέλφους που δεν τους έχει δοθεί ως τώρα η ευκαιρία να μπουν σε σχολική τάξη. Θα συμφωνήσω με την kellykou ότι το πρόβλημα δεν είμαστε εμείς.
Στο θέμα "Κώλυμα άμεσης παρουσίασης ωρομισθίου", κάποια συνάδελφος (ΜΜΚ) δηλώνει ότι δούλεψε τα τελευταία 2 χρόνια ως ωρομίσθια χωρίς καθόλου μόρια από το ΑΣΕΠ! Πώς γίνεται αυτό; Δε μας εξηγεί τον τρόπο σε μας, που είμαστε άσχετοι;
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2007, 09:45:13 pmΣτο θέμα "Κώλυμα άμεσης παρουσίασης ωρομισθίου", κάποια συνάδελφος (ΜΜΚ) δηλώνει ότι δούλεψε τα τελευταία 2 χρόνια ως ωρομίσθια χωρίς καθόλου μόρια από το ΑΣΕΠ! Πώς γίνεται αυτό; Δε μας εξηγεί τον τρόπο σε μας, που είμαστε άσχετοι; Φωτεινή, μήπως η συνάδελφος είχε ήδη προυπηρεσία από ωρομισθία ή ΠΔΣ? Γιατί αλλιώς...