billyss και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως ξέρει κανείς αν το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως του πανεπιστημίου marconi εκπαιδευτική ηγεσία,διοίκηση και αναδυόμενες τεχνολογίες αναγνωρίζεται απ το δοαταπ?να το κάνω δηλαδή το μεταπτυχιακό ή θα χω πρόβλημα στην αναγνώσιση?
Σκέφτομαι να ξεκινήσω μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στο Μarconi. Υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά στην αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ ? Υπάρχει κάποιος που να έχει τλειώσει
Γεια σας,ενδιαφερομαι να ξεκινησω το imba του Marconi,και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει αν ειναι αναγνωρισμενο απο το δοαταπ.Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν ναι αλλα μπαινοντας στον δοαταπ ειδα οτι το πανεπιστημιο ειναι αναγνωρισμενο αλλα οχι το συγκεκριμενο τμημα...η τιμη του ειναι πολυ δελεαστικη αλλα αξιζει ή ειναι πεταμενα λεφτα?υπαρχει καποιος που να το εχει ηδη ξεκινησει;
Καλησπέρα!Έχω ξεκινήσει το IMBA στα Ελληνικά και ετοιμάζομαι για τις πρώτες εξετάσεις του προγράμματος. Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.(τρόπος εξέτασης, βαθμός δυσκολίας κτλ) Υπάρχει κάποιο μέλος που να παρακολουθεί το εν λόγω τμήμα?