0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έβαλα τίτλο "Tο πολυνομοσχέδιο επηρεάζει δυσμενέστατα και τους δασκάλους στην Αθμια."Επί της ουσίας, έχει κάποιος να αντικρούσει κάτι στα επιχειρήματά μου;Τόσο για το μαύρο μέλλον των δασκάλων, όσο και για την ύπουλη διάταξη που πέρασε χωρίς να τους ειδοποιήσει κανένας;
Παράθεση από: trekto στις Απριλίου 27, 2013, 08:39:12 pmΈβαλα τίτλο "Tο πολυνομοσχέδιο επηρεάζει δυσμενέστατα και τους δασκάλους στην Αθμια."Επί της ουσίας, έχει κάποιος να αντικρούσει κάτι στα επιχειρήματά μου;Τόσο για το μαύρο μέλλον των δασκάλων, όσο και για την ύπουλη διάταξη που πέρασε χωρίς να τους ειδοποιήσει κανένας;Επι της ουσιας δεν ενδιαφερει....... αν προκειται για Α/θμια η'
Συνάδελφε,η κατάσταση είναι το ίδιο χάλια για όλους.Στην Α/βάθμια έχουν βάλει στόχο τα ολοήμερα.Και φυσικά ούτε εκεί ο αριθμός αναπληρωτών θα είναι ο ίδιος,με τόσες συγχωνεύσεις,καταργήσεις οργανικών και υπεραριθμίες μονίμων.Και πιστεύω ότι καμμία ομοσπονδία από τις δύο,δεν έκανε τη δουλειά που έπρεπε.Και όποιος της Α/βάθμιας,πιστεύει ότι τη γλίτωσε,είναι τουλάχιστον αφελής...
Ναι αλλά εσάς δεν σας βλέπω να κινήστε.Μια νιρβάνα παρατηρώ στην Αθμια, και διόρθωσε με αν είμαι λάθος.
Παράθεση από: trekto στις Απριλίου 29, 2013, 11:36:22 amΝαι αλλά εσάς δεν σας βλέπω να κινήστε.Μια νιρβάνα παρατηρώ στην Αθμια, και διόρθωσε με αν είμαι λάθος.στην