*

Ψηφοφορία

Συμφωνείτε για απεργία μέσα στις πανελλαδικές;

Ναί
269 (78.9%)
Όχι
72 (21.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 335

Η ψηφοφορία έληξε: Μαΐου 19, 2013, 07:38:22 pm

Αποστολέας Θέμα: Απεργία στις πανελλαδικές και πολυνομοσχέδιο.  (Αναγνώστηκε 316010 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απεργία στις πανελλαδικές και πολυνομοσχέδιο.
« Απάντηση #1092 στις: Μαΐου 09, 2013, 11:47:30 pm »
Τελικά, εγώ δεν θέλω να αποδεχτώ -μπορεί να κάνω λάθος- την μεθοδευμένη πορεία προς την ήττα από άθλιους και πουλημένους συνδικαλιστές. Περισσότερο πιστεύω πως η πορεία προς την ήττα πηγάζει από την καχυποψία που έχει κάθε παράταξη προς την άλλη.  Έτσι ακυρώνεται ο όποιος κοινός στόχος και αυτό είναι μια αδυναμία που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Αν κάνω λάθος, τότε οι "εκπρόσωποί μας" και ειδικά αυτοί που ανήκουν στις κυβερνητικές παρατάξεις είναι ότι πιο άθλιο έχει να δείξει μια διεφθαρμένη ως το κόκκαλο κοινωνία...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:02 »

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1093 στις: Μαΐου 09, 2013, 11:56:48 pm »
Τελικά, εγώ δεν θέλω να αποδεχτώ -μπορεί να κάνω λάθος- την μεθοδευμένη πορεία προς την ήττα από άθλιους και πουλημένους συνδικαλιστές. Περισσότερο πιστεύω πως η πορεία προς την ήττα πηγάζει από την καχυποψία που έχει κάθε παράταξη προς την άλλη.  Έτσι ακυρώνεται ο όποιος κοινός στόχος και αυτό είναι μια αδυναμία που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Αν κάνω λάθος, τότε οι "εκπρόσωποί μας" και ειδικά αυτοί που ανήκουν στις κυβερνητικές παρατάξεις είναι ότι πιο άθλιο έχει να δείξει μια διεφθαρμένη ως το κόκκαλο κοινωνία...

Συνάδελφε δεν ξέρω αν ήταν μεθοδευμένη ή όχι.
Το βέβαιον για μένα είναι, ότι οι κραυγές ( αναφέρομαι στην ηγεσία και όχι στον απλό εκπαιδευτικό τώρα) και οι "φωτοβολίδες" περί "απεργίας διαρκείας" μετά από τριετή ( τουλάχιστον) "μούγκα, αλλά και την βοήθεια για θεσμοθέτηση όσων τώρα βρίσκουμε μπροστά μας, ΔΕΝ βοηθούν σε τίποτα.
Το αντίθετο κιόλας: κάνουν ζημιά στον ήδη βαριά τραυματισμένο κλάδο.

Υ.Γ. Την αξιοπρέπεια του κλάδου, ΟΦΕΙΛΑΜΕ να την θυμηθούμε από τα τέλη του 2009, που ο κλάδος εξευτελιζόταν Δημόσια και συστηματικά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ αντίλογο!
Δεν είναι "λάστιχο" η αξιοπρέπεια να την θυμάται ο καθένας όποτε τον βολεύει! ( και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, διευκρινίζω ότι αυτό αναφέρεται στις ηγεσίες μας)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2013, 11:59:51 pm από PA »
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1094 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:02:31 am »
εντάξει, το ξέρεις συνάδελφε ότι συμφωνώ κατά βάση σε αυτά που λες, αλλά και ότι θεωρώ μέγα λάθος να μην υπάρξει έστω και τώρα μια αντίδραση στα τρομερά που έχουν συμβεί και κυρίως σε αυτά που όλοι ψυχανεμιζόμαστε πια ότι έπονται.
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος typos72

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1095 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:03:18 am »
Σωστός!Τα χω πει πολλές φορές και επιμένω να τους λέω πουλημένους.Την εποχή της Αννούλας είχαν γίνει το γραφείο τύπου της.Κάντε ότι νομίζετε,αλλά επειδή το επιλέξατε εσείς και όχι γιατί το λέει η ΟΛΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:02 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1096 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:04:59 am »
Κοίτα, Πάνο, άλλοι θέλουν, όντως, την ήττα του κλάδου (βλέπε κυβερνητικό συνδικαλισμό) και άλλοι παίζουν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι υπερεπαστατικότητας, χωρίς όμως στην πράξη να υπάρχει πίσω από τα τσιτάτα και τα συνθήματα ένα σχέδιο και κάποια στρατηγική. Εγώ για τους δεύτερους δε θέλω να είμαι καχύποπτη, αλλά να πιστεύω (ίσως και βλακωδώς) ότι είναι θέμα ανωριμότητας.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1097 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:05:23 am »
typos 72
θεωρώ ότι όποιος συνάδελφος αποφασίσει να συμμετάσχει σε ενδεχόμενη απεργία θα το κάνει από δική του επιλογή και όχι γιατί του το είπαν κάποιοι κομματικοί συνδικαλιστές.
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1098 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:05:58 am »
το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό !!! Και έχουν χαθεί και τα αυγά και τα πασχάλια.... Συνεδριάζει το Δ.Σ. μπουκάρει με το έτσι θέλω ένας, αμολάει μια π@π@ρια για το εργασιακό καθεστώς , λύεται η συνεδρίασις μέχρι νεωτέρας  ( πολύ βολικά γιατί πριν υπήρχε κονταροχτύπημα αν οι κάλπες θα ανοίξουν επί τρίωρον ή θα χτυπήσουν κι αυτές πλήρες οκτάωρο..... ).... και μετά λέμε τον Φώσκολο μέγα σεναριογράφο!!

Πιο απογοητευτικό , πεθαίνεις !!!

Δηλαδή, εσύ το πίστεψες αυτό το σενάριο;

ότι το παιχνίδι ειναι χαμένο κι απο πριν ξεπουλημένο; Φυσικά ! Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει;

Να σου πω κάτι; Ανέκαθεν πίστευα ότι τα θεματα της Παιδείας δεν μπορούν να έχουν κομματικούς χρωματισμούς. Από τη στιγμή όμως που τους απέκτησαν είναι λυπηρό στην πλάτη των εκπαιδευτικών και με πρόσχημα το καλό της Παιδείας να κανει ο καθένας το μικροκομματικό παιχνιδάκι του και να μαζεύει ψηφαλάκια, εκποιώντας ουσιαστικά τους νεώτερους προς όφελος (;) των παλαιότερων.... Αυτό το ....ελέω παλαιότητας είναι εξοργιστικό!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1099 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:16:57 am »

Το βέβαιον για μένα είναι, ότι οι κραυγές ( αναφέρομαι στην ηγεσία και όχι στον απλό εκπαιδευτικό τώρα) και οι "φωτοβολίδες" περί "απεργίας διαρκείας" μετά από τριετή ( τουλάχιστον) "μούγκα, αλλά και την βοήθεια για θεσμοθέτηση όσων τώρα βρίσκουμε μπροστά μας, ΔΕΝ βοηθούν σε τίποτα.

Υ.Γ. Την αξιοπρέπεια του κλάδου, ΟΦΕΙΛΑΜΕ να την θυμηθούμε από τα τέλη του 2009, που ο κλάδος εξευτελιζόταν Δημόσια και συστηματικά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ αντίλογο!
Δεν είναι "λάστιχο" η αξιοπρέπεια να την θυμάται ο καθένας όποτε τον βολεύει! ( και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, διευκρινίζω ότι αυτό αναφέρεται στις ηγεσίες μας)
Δε διαφωνεί κανείς μαζί σου. Εγώ φέτος ήμουν η μόνη που απεργούσε στο σχολείο και είμαι στο ΣΤ' βαθμό και παίρνω 780 ευρώ. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν ότι την επόμενη μέρα κανείς δε με ρωτούσε κάτι σχετικά με την απεργία ούτε προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν. Μη σου πω ότι με ψιλοειρωνεύονταν όταν ρωτούσα αν απήργησε άλλος ("φαίνεται είσαι η μόνη επαναστάτρια", μου έλεγαν). Μέσα στο σχολείο, υπάρχει (με θέση παρακαλώ στην ΕΛΜΕ) συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και των Παρεμβάσεων. Απεργοσπάστης ο πρώτος συστηματικά και ο άλλος εκ περιτροπής. Ε, τώρα προς το τέλος της χρονιάς νομίζω ότι κάτι κατάφερα με ορισμένους, για να είμαι και δίκαιη. Τελοσπάντων, θέλω να σου πω ότι αυτή τη ραθυμία την έχουμε ζήσει στο πετσί μας, αλλά αυτός είναι ο κλάδος και η κοινωνία. Κρύβει πολύ συντήρηση μέσα της, πολύ μικροαστισμό, αλλά δεν μπορώ να μην πιστεύω σε αυτό τον κόσμο. Δε μου μένει και κάτι άλλο να κάνω. Ειδάλλως, ας τα μαζέψω να φύγω και να ζήσω μόνη μου.  ;)

Άλλωστε, και στη Χαλυβουργία εκείνος ο έρμος ο πρόεδρός τους για πολλά χρόνια ήταν μόνος του, αλλά τους είδες τι έκαναν; Και στη Μανωλάδα τους είχαν σαν σκλάβους και έκαναν απεργία.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1100 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:21:14 am »
το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό !!! Και έχουν χαθεί και τα αυγά και τα πασχάλια.... Συνεδριάζει το Δ.Σ. μπουκάρει με το έτσι θέλω ένας, αμολάει μια π@π@ρια για το εργασιακό καθεστώς , λύεται η συνεδρίασις μέχρι νεωτέρας  ( πολύ βολικά γιατί πριν υπήρχε κονταροχτύπημα αν οι κάλπες θα ανοίξουν επί τρίωρον ή θα χτυπήσουν κι αυτές πλήρες οκτάωρο..... ).... και μετά λέμε τον Φώσκολο μέγα σεναριογράφο!!

Πιο απογοητευτικό , πεθαίνεις !!!

Δηλαδή, εσύ το πίστεψες αυτό το σενάριο;

ότι το παιχνίδι ειναι χαμένο κι απο πριν ξεπουλημένο; Φυσικά ! Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει;

Να σου πω κάτι; Ανέκαθεν πίστευα ότι τα θεματα της Παιδείας δεν μπορούν να έχουν κομματικούς χρωματισμούς. Από τη στιγμή όμως που τους απέκτησαν είναι λυπηρό στην πλάτη των εκπαιδευτικών και με πρόσχημα το καλό της Παιδείας να κανει ο καθένας το μικροκομματικό παιχνιδάκι του και να μαζεύει ψηφαλάκια, εκποιώντας ουσιαστικά τους νεώτερους προς όφελος (;) των παλαιότερων.... Αυτό το ....ελέω παλαιότητας είναι εξοργιστικό!!

Αυτοί που παίζουν κομματικά παιχνιδάκια και μαζεύουν ψηφαλάκια, όπως λες σε αυτούς τους παλαιότερους στηρίζονταν και θα στηρίζονται. Το βάρος της απεργίας πάντα οι νέοι συνάδελφοι το σήκωναν. Ας μην παίζουν, λοιπόν, αναπληρωτές και νέοι το παιχνίδι των παλαιότερων και ας δουν μπροστά τους.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1101 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:27:23 am »
Ωραία .Εγώ που είμαι αναπληρώτρια πως μπορώ να διαμαρτυρηθώ στον υπουργό για τις αποφάσεις που παίρνει και ταυτόχρονα να τιμωρήσω την ΟΛΜΕ για αποφάσεις που δεν παίρνει ; Τό΄χω χάσει η γυναίκα ;; :o :oΑς μου απαντήσει κάποιος ..ή να πάρω τα λεβεντόπαιδα της Χ.Α και να αρχίσω τις ανάστροφες εκατέρωθεν ;

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1102 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:30:09 am »
Εγώ είμαι υπέρ μιας κινητοποίησης τώρα με μια μεγαλύτερη γκάμα διεκδικήσεων που όλοι μας έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ. Αν και η θυσία των νεότερων εκπαιδευτικών και ο διωγμός τους από την εκπαίδευση ή η παραμονή τους στις εσχατιές της χώρας με οικογένειες για χρόνια περάσει ανώδυνα χωρίς αντίδραση και περιμένουμε πότε ο θα υπάρξει μια πλειοψηφία στην ΟΛΜΕ που θα μας ταιριάζει καλύτερα για να κάνουμε οτιδήποτε, τότε αυτό θα είναι μια τακτική διαιώνισης της κατάστασης. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα λέτε και πάλι τα ίδια. 
Μια κινητοποίηση τώρα θα μπορούσε να αναδείξει τα αδιέξοδα στην εκπαίδευση και να γίνει μια πραξη αντίστασης στην υποχρεωτική λιτότητα που υφιστάμεθα σαν κοινωνία στα πλαίσια ενός οικονομικού εξορθολογισμού, που έχει σαν θύματα πολλές οικογένειες που παλεύουν με αξιοπρεπή τρόπο και θύτες τους αναξιοπρεπείς του παρελθόντος...
Ας τσακωθούμε και με την κοινωνία σε πρώτη φάση. Κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτό. Όσοι φοβούνται την αντιπαράθεση με την υπόλοιπη κοινωνία έχουν λερωμένη τη φωλιά τους...

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1103 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:30:47 am »
εντάξει, το ξέρεις συνάδελφε ότι συμφωνώ κατά βάση σε αυτά που λες, αλλά και ότι θεωρώ μέγα λάθος να μην υπάρξει έστω και τώρα μια αντίδραση στα τρομερά που έχουν συμβεί και κυρίως σε αυτά που όλοι ψυχανεμιζόμαστε πια ότι έπονται.

Συνάδελφε συναισθάνομαι ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία σου ( Την έχω αισθανθεί κατά το παρελθόν πολύ μα πολύ έντονα. Αισθανόμουν πολύ "μόνος". Έλεγα: "Μόνο εγώ το βλέπω"? "Κάποιο λάθος κάνω". Αμ δε! Η πλειοψηφία ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να δει τίποτα).
Όμως κλάδος που δεν έχει "δημόσιο λόγο" ( σύνολο συγκροτημένων θέσεων που να βασίζονται σε επιχειρήματα), ΔΕΝ μπορεί να κάνει απεργία ( πολύ δε περισσότερο διαρκείας).
Θα μου πεις να μην κάνουμε τίποτα?
Να κάνουμε!
Από αυτήν την στιγμή κιόλας.
Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ώστε ο κλάδος να αποκτήσει "φωνή": Συγκροτημένο λόγο που να μπορεί να βγει προς τα έξω και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Θα είναι μία πολύ καλή αρχή, την οποία και ΔΕΝ μπορούμε να αποφύγουν αν βέβαια θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το υπάρχον.
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1104 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:35:07 am »

Δε διαφωνεί κανείς μαζί σου. Εγώ φέτος ήμουν η μόνη που απεργούσε στο σχολείο και είμαι στο ΣΤ' βαθμό και παίρνω 780 ευρώ. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν ότι την επόμενη μέρα κανείς δε με ρωτούσε κάτι σχετικά με την απεργία ούτε προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν. Μη σου πω ότι με ψιλοειρωνεύονταν όταν ρωτούσα αν απήργησε άλλος ("φαίνεται είσαι η μόνη επαναστάτρια", μου έλεγαν). Μέσα στο σχολείο, υπάρχει (με θέση παρακαλώ στην ΕΛΜΕ) συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και των Παρεμβάσεων. Απεργοσπάστης ο πρώτος συστηματικά και ο άλλος εκ περιτροπής. Ε, τώρα προς το τέλος της χρονιάς νομίζω ότι κάτι κατάφερα με ορισμένους, για να είμαι και δίκαιη. Τελοσπάντων, θέλω να σου πω ότι αυτή τη ραθυμία την έχουμε ζήσει στο πετσί μας, αλλά αυτός είναι ο κλάδος και η κοινωνία. Κρύβει πολύ συντήρηση μέσα της, πολύ μικροαστισμό, αλλά δεν μπορώ να μην πιστεύω σε αυτό τον κόσμο. Δε μου μένει και κάτι άλλο να κάνω. Ειδάλλως, ας τα μαζέψω να φύγω και να ζήσω μόνη μου.  ;)

Άλλωστε, και στη Χαλυβουργία εκείνος ο έρμος ο πρόεδρός τους για πολλά χρόνια ήταν μόνος του, αλλά τους είδες τι έκαναν; Και στη Μανωλάδα τους είχαν σαν σκλάβους και έκαναν απεργία.

Συνάδελφε δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει η ελπίδα.
Είναι σύμφυτη με την ζωή.

Απλά, οι ψευδαισθήσεις κάνουν κακό όπως πολύ σωστά και ξεκάθαρα έχεις επισημάνει εξαρχής.
Η δε "ψευτοεπαναστατική υποκρισία της βολής και της ευκολίας" ( αναφέρομαι στις ηγεσίες. Όσοι ακολουθούν απλά αυτό το "μότο", προτιμώ να μην τους χαρακτηρίσω), κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στο σύνολό μας.

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1105 στις: Μαΐου 10, 2013, 12:35:19 am »
Εγώ να πω κάτι πάλι αιρετικό;
Μέχρι πότε οι νεότεροι θα γκρινιάζουμε;
Μέχρι πότε θα καταλάβουμε ότι τα κόμματα του χτες δεν έχουν απαντήσεις για το σήμερα; Μέχρι πότε θα περιμένουμε Μεσσίες;
Μέχρι πότε οι νέοι θα κάθόμαστε και θα ανεχόμαστε τις π..ριες των γονιών μας που μας θέλουν για να τους γηροκομήσουμε και ενώ πήραν οι περισσότεροι σύνταξη στα 45-50;
Εσείς πότε θα πάρετε και τι σύνταξη; Ως πότε προιστάμενοι σας θα είναι άνθρωποι με λιγότερα προσόντα από εσάς;
Κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι αυτή η γενιά του baby boom που δεν έχει γνωρίσει στέρηση πρέπει να αφήσει και τις υπόλοιπες γενιές να έχουν στον ήλιο μοίρα;
Ξυπνάτε ρε αλλιώς σας βλέπω μετανάστες να στέλνετε χαρτζηλίκι στους γονείς σας όταν τα φιλαράκια τους στα σημερινά κόμματα τους πουλήσουν και τους αφήσουν χωρίς νοσοκομεία, χωρίς καταθέσεις και με 200 ευρώ σύνταξη...

ΥΓ. Η άλλη λύση είναι η γνωστή αφήνουμε τους μεγαλύτερους να ψηφίζουν και εμείς φράπα στην παραλία με περιοδικό life style. Σε ποια χώρα ρε θα κάνανε τόσα στη νέα γενιά και δεν θα τους φούνταραν; Κατα τα άλλα κάποιοι άλλοι είναι αμερικανάκια ενώ εμείς είμαστε Ελληνάρες και μορφωμένοι βεβαίως βεβαίως. Αντε καληνύχτα μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2013, 12:39:53 am από ICT »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144