0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω, είναι πως μερίδα εκπαιδευτικών βρίσκουν πάντα να ασχοληθούν με κάτι στο σχολείο.Ενώ άλλη μερίδα.. θεωρεί ότι οι δουλειές κάποτε τελειώνουν.. Κι όμως.. ΠΑΝΤΑ υπάρχουν δουλειές στο σχολείο.Διαβάζοντας τα ποστ, αναρωτιέμαι, μήπως ελλείψει πυρκαγιών... ούτε οι πυροσβέστες να πηγαίνουν στους πυροσβεστικούς σταθμούς.
Παράθεση από: Damien στις Μαΐου 15, 2013, 07:59:10 pmΠροκειται για κεντρικη οδηγια του υπουργειου που στοχευει στο μαντρωμα των εκπαιδευτικων στα σχολεια υπηρέτησής τους, ωστε να αποτραπει ο κινδυνος εκπαιδευτικοι να παρακωλυσουν τη διαδικασια των πανελλαδικων, πχ αποκλειοντας τα εξεταστικα κεντρα. όταν το γράφει ο Damien ότι πρόκειται για κεντρική οδηγία είναι Νόμος. Απο εκει και πέρα, ειναι παράλογο να πηγαινεις το πρωι επιτήρηση, το απόγευμα βαθμολογικό και στο ενδιάμεσο να πρέπει να τσακιστείς για να καλύψεις 1.5 ώρα ωραρίου... Και ξέρεις οτι γενικά ειμαι πολυ τυπική σε κάτι τέτοια αλλά εδώ διακρίνω έναν υπερβάλοντα ζήλο που καταληγει εν πολλοίς σε ανοησία.
Προκειται για κεντρικη οδηγια του υπουργειου που στοχευει στο μαντρωμα των εκπαιδευτικων στα σχολεια υπηρέτησής τους, ωστε να αποτραπει ο κινδυνος εκπαιδευτικοι να παρακωλυσουν τη διαδικασια των πανελλαδικων, πχ αποκλειοντας τα εξεταστικα κεντρα.
Τίποτα δεν έχει έρθει εδώ πάντως, εγώ πιστεύω ότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί στην περιοχή σας. Κεντρική οδηγία από το Υπουργείο και κουραφέξαλα, δεν υπάρχει τίποτα. Τοπικά σας κάνουν την πλάκα.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 17, 2013, 08:29:22 amΤίποτα δεν έχει έρθει εδώ πάντως, εγώ πιστεύω ότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί στην περιοχή σας. Κεντρική οδηγία από το Υπουργείο και κουραφέξαλα, δεν υπάρχει τίποτα. Τοπικά σας κάνουν την πλάκα.θα έρθει σε όλους μέσω μέιλ - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Και μετά σε θέλω να τους στελνεις απαντητικό μέιλ με τίτλο " κουραφέξαλα"