0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!λογικά πάντα,πρώτα θα καλέσουν ΑΚΩ και Μετά ΑΜΩ,έτσι δεν είναι?
Ο ένας λέει ''δεν μπορούμε να περασουμε την επάρκεια γιατί εχεις ξανακάνει αιτηση πιο παλιά'' η άλλη ''δεν ειναι και πολύ σιγουρη'' στον τρίτο ολως τυχαίως ''μπλόκαρε το σύστημα''. Γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η ΣΩΣΤΗ διαδικασία? Γιατί μου φαίνεται μας κοροιδευουν ψιλό γαζί οι υπαλληλοι που εμεις πληρωνουμε..
Παράθεση από: Rosetta στις Αυγούστου 24, 2013, 12:27:38 amΠαράθεση από: marisia στις Αυγούστου 23, 2013, 02:32:11 pmK εγω φετος απεκτησα παιδαγωγική επαρκεια και εκανα τα χαρτια μου πολλά χρονια χωρις να εχω. Η καταχωρητρια δεν ηταν και πολυ σιγουρη αλλά μου το αλλαξε στο συστημα και ειπε οτι θα στειλει με διαβιβαστικο στο υπουργειο την αιτηση μου με το χαρτι της επαρκειας. Δεν μου ειπε οτι πρεπει να στειλω κατι εγώ. Μπορει να μας πει καποιος που του την εχουν αναγνωρίσει πως εγινε η διαδικασία?την προηγούμενη χρονιά που έκανα την αίτηση και κατέθεσα την παιδαγωγική επάρκεια την ώρα της καταχώρησης είχε μπλοκάρει το σύστημα. Κατέθεσα ένα επικυρωμένο αντίγραφο από το πιστοποιητικό της ΑΣΠΑΙΤΕ στον υπάλληλο και το έστειλε υπηρεσιακώς στο υπουγείο. Μου είχα πει να περιμένω να δω τις λίστες και να γράφει δίπλα στο όνομά μου με παιδαγωγική επάρκεια. Αν δε το γράφει κάνεις ένσταση και στο αλλάζουν μην ανησυχείς...Ο ένας λέει ''δεν μπορούμε να περασουμε την επάρκεια γιατί εχεις ξανακάνει αιτηση πιο παλιά'' η άλλη ''δεν ειναι και πολύ σιγουρη'' στον τρίτο ολως τυχαίως ''μπλόκαρε το σύστημα''. Γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η ΣΩΣΤΗ διαδικασία? Γιατί μου φαίνεται μας κοροιδευουν ψιλό γαζί οι υπαλληλοι που εμεις πληρωνουμε..
Παράθεση από: marisia στις Αυγούστου 23, 2013, 02:32:11 pmK εγω φετος απεκτησα παιδαγωγική επαρκεια και εκανα τα χαρτια μου πολλά χρονια χωρις να εχω. Η καταχωρητρια δεν ηταν και πολυ σιγουρη αλλά μου το αλλαξε στο συστημα και ειπε οτι θα στειλει με διαβιβαστικο στο υπουργειο την αιτηση μου με το χαρτι της επαρκειας. Δεν μου ειπε οτι πρεπει να στειλω κατι εγώ. Μπορει να μας πει καποιος που του την εχουν αναγνωρίσει πως εγινε η διαδικασία?την προηγούμενη χρονιά που έκανα την αίτηση και κατέθεσα την παιδαγωγική επάρκεια την ώρα της καταχώρησης είχε μπλοκάρει το σύστημα. Κατέθεσα ένα επικυρωμένο αντίγραφο από το πιστοποιητικό της ΑΣΠΑΙΤΕ στον υπάλληλο και το έστειλε υπηρεσιακώς στο υπουγείο. Μου είχα πει να περιμένω να δω τις λίστες και να γράφει δίπλα στο όνομά μου με παιδαγωγική επάρκεια. Αν δε το γράφει κάνεις ένσταση και στο αλλάζουν μην ανησυχείς...
K εγω φετος απεκτησα παιδαγωγική επαρκεια και εκανα τα χαρτια μου πολλά χρονια χωρις να εχω. Η καταχωρητρια δεν ηταν και πολυ σιγουρη αλλά μου το αλλαξε στο συστημα και ειπε οτι θα στειλει με διαβιβαστικο στο υπουργειο την αιτηση μου με το χαρτι της επαρκειας. Δεν μου ειπε οτι πρεπει να στειλω κατι εγώ. Μπορει να μας πει καποιος που του την εχουν αναγνωρίσει πως εγινε η διαδικασία?
Παράθεση από: fantastic06 στις Αυγούστου 24, 2013, 10:15:02 amΚαλημέρα!λογικά πάντα,πρώτα θα καλέσουν ΑΚΩ και Μετά ΑΜΩ,έτσι δεν είναι?Λογικό μεν, σίγουρο όμως όχι.. Πρόπερσι έγινε στους ξενόγλωσσους.. Πήρε πρώτα 200 ΑΜΩ και το Νοέμβρη πήρε 22 ΑΚΩ. Ημουν μες στους ΑΚΩ επειδή δε δήλωσα μειωμένου ωραρίου καθόλου και ήμουν το νούμερο 77 στον πίνακα ενώ το νούμερο 1 πχ δούλεψε ΑΜΩ επειδή απλά έτυχε να μας καλέσουν με αυτή τη σειρά.
Παράθεση από: Aquarius στις Αυγούστου 24, 2013, 12:10:39 pmΟ ένας λέει ''δεν μπορούμε να περασουμε την επάρκεια γιατί εχεις ξανακάνει αιτηση πιο παλιά'' η άλλη ''δεν ειναι και πολύ σιγουρη'' στον τρίτο ολως τυχαίως ''μπλόκαρε το σύστημα''. Γνωρίζει κάποιος ποιά είναι η ΣΩΣΤΗ διαδικασία? Γιατί μου φαίνεται μας κοροιδευουν ψιλό γαζί οι υπαλληλοι που εμεις πληρωνουμε..αν στο πει κανενας ιδιωτικος υπαλληλος ομως θα παρεξηγηθεις..για να προσεχουμε λιγο τι λεμε εδω μεσα φιλαρακι