0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, να σας ρωτήσω,καταρχάς αυτή η προκήρυξη δεν είναι για την ειδική αγωγή,σωστά; κατά δεύτερον,δεν έχω καμία προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο,παρά μόνο κάποια μόρια από ΑΣΕΠ, να κάνω αίτηση ή τζάμπα ο χρόνος μου; μόνο για ενισχυτική ελπίζω και αν...Είμαι φιλόλογος με 6 μόρια από ΑΣΕΠ.
Καλησπέρα Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε την αίτηση αναπληρωτή / ωρομίσθιου...έχει ένα υπόδειγμα στην εγκύκλιο...αλλά την κανονική που θα την βρούμεεεε;
Παράθεση από: taekmaria στις Αυγούστου 09, 2013, 06:07:10 pm Καλησπέρα Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε την αίτηση αναπληρωτή / ωρομίσθιου...έχει ένα υπόδειγμα στην εγκύκλιο...αλλά την κανονική που θα την βρούμεεεε; οι διευθύνσεις δίνουν την αίτηση
Παράθεση από: golum στις Αυγούστου 09, 2013, 05:54:02 pmΠαράθεση από: ankas στις Αυγούστου 09, 2013, 05:43:38 pmΣυνάδελφοι, να σας ρωτήσω,καταρχάς αυτή η προκήρυξη δεν είναι για την ειδική αγωγή,σωστά; κατά δεύτερον,δεν έχω καμία προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο,παρά μόνο κάποια μόρια από ΑΣΕΠ, να κάνω αίτηση ή τζάμπα ο χρόνος μου; μόνο για ενισχυτική ελπίζω και αν...Είμαι φιλόλογος με 6 μόρια από ΑΣΕΠ.για την ειδικη αγωγη ειναι κ ναι θα προσληφθεις σιγουρα στην πρωτη σου επιλογηκάνουν και της ειδικής αγωγής δηλαδή; golum το λες σοβαρά αυτό, ότι θα προσληφθώ στην 1η μου επιλογή, ή αστειεύεσαι; μου φαίνεται περίεργο...
Παράθεση από: ankas στις Αυγούστου 09, 2013, 05:43:38 pmΣυνάδελφοι, να σας ρωτήσω,καταρχάς αυτή η προκήρυξη δεν είναι για την ειδική αγωγή,σωστά; κατά δεύτερον,δεν έχω καμία προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο,παρά μόνο κάποια μόρια από ΑΣΕΠ, να κάνω αίτηση ή τζάμπα ο χρόνος μου; μόνο για ενισχυτική ελπίζω και αν...Είμαι φιλόλογος με 6 μόρια από ΑΣΕΠ.για την ειδικη αγωγη ειναι κ ναι θα προσληφθεις σιγουρα στην πρωτη σου επιλογη
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 09, 2013, 06:04:34 pmΠαράθεση από: golum στις Αυγούστου 09, 2013, 05:54:02 pmΠαράθεση από: ankas στις Αυγούστου 09, 2013, 05:43:38 pmΣυνάδελφοι, να σας ρωτήσω,καταρχάς αυτή η προκήρυξη δεν είναι για την ειδική αγωγή,σωστά; κατά δεύτερον,δεν έχω καμία προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο,παρά μόνο κάποια μόρια από ΑΣΕΠ, να κάνω αίτηση ή τζάμπα ο χρόνος μου; μόνο για ενισχυτική ελπίζω και αν...Είμαι φιλόλογος με 6 μόρια από ΑΣΕΠ.για την ειδικη αγωγη ειναι κ ναι θα προσληφθεις σιγουρα στην πρωτη σου επιλογηTόσο καλά περνάς με το να ειρωνεύεσαι και να τα χώνεις σε όλους; Το κορίτσι δεν ξέρει και έκανε ευγενικά μια ερώτηση. Γι' αυτό είναι αυτό το forum. Mην της απαντάς, αν θεωρείς ηλίθια την ερώτησή της...Τι να πω,αφού υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι,καλά κάνουν κάποιοι και βρίζουν τους εκπαιδευτικούς.Η ειρωνική και κοροϊδευτική απάντηση δείχνει το ποιόν του.Δεν πειράζει!
Παράθεση από: golum στις Αυγούστου 09, 2013, 05:54:02 pmΠαράθεση από: ankas στις Αυγούστου 09, 2013, 05:43:38 pmΣυνάδελφοι, να σας ρωτήσω,καταρχάς αυτή η προκήρυξη δεν είναι για την ειδική αγωγή,σωστά; κατά δεύτερον,δεν έχω καμία προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο,παρά μόνο κάποια μόρια από ΑΣΕΠ, να κάνω αίτηση ή τζάμπα ο χρόνος μου; μόνο για ενισχυτική ελπίζω και αν...Είμαι φιλόλογος με 6 μόρια από ΑΣΕΠ.για την ειδικη αγωγη ειναι κ ναι θα προσληφθεις σιγουρα στην πρωτη σου επιλογηTόσο καλά περνάς με το να ειρωνεύεσαι και να τα χώνεις σε όλους; Το κορίτσι δεν ξέρει και έκανε ευγενικά μια ερώτηση. Γι' αυτό είναι αυτό το forum. Mην της απαντάς, αν θεωρείς ηλίθια την ερώτησή της...
Παράθεση από: ankas στις Αυγούστου 09, 2013, 06:17:33 pmΠαράθεση από: golum στις Αυγούστου 09, 2013, 05:54:02 pmΠαράθεση από: ankas στις Αυγούστου 09, 2013, 05:43:38 pmΣυνάδελφοι, να σας ρωτήσω,καταρχάς αυτή η προκήρυξη δεν είναι για την ειδική αγωγή,σωστά; κατά δεύτερον,δεν έχω καμία προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο,παρά μόνο κάποια μόρια από ΑΣΕΠ, να κάνω αίτηση ή τζάμπα ο χρόνος μου; μόνο για ενισχυτική ελπίζω και αν...Είμαι φιλόλογος με 6 μόρια από ΑΣΕΠ.για την ειδικη αγωγη ειναι κ ναι θα προσληφθεις σιγουρα στην πρωτη σου επιλογηκάνουν και της ειδικής αγωγής δηλαδή; golum το λες σοβαρά αυτό, ότι θα προσληφθώ στην 1η μου επιλογή, ή αστειεύεσαι; μου φαίνεται περίεργο...ankas, τόσοι άνθρωποι σου απαντήσαμε. Εσύ την απάντηση του golum είδες μόνο; Κοίτα λίγο καλύτερα...