0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο δικο μου ΠΥΣΔΕ (στη Θρακη) δεν προχωρανε οι διαθεσεις της
Εχετε τσεκαρει αν οι διδε που δεν κανουν διαθεσεις ειναι αυτες στις οποιες υπηρξαν τα περισσοτερα παραπονα για λανθασμενες μεταταξεις? Στις διδε της Αθηνας παντως παρατηρησα οτι υπηρχαν πολλα παραπονα και ενστασεις...Μηπως κρατουν τις θεσεις για ικανοποιηση ενστασεων?
ήδη μια φίλη μου στη γ αθήνας την κάλεσαν να κάνει αίτηση τοποθέτησης στην πρωτοβάθμια
πώς θα του μείνει κενό αφού αυτός πλεονάζει και τον διαθέτει στην πρωτοβάθμια;[/quote/]Μπορεί να φύγει αυτός που έχει την οργανική και να τοποθετηθεί ο υπεράριθμος ή ο ευρισκόμενος στη διάθεση πυσδε.
Αρα δεν ισχυει το σεναριο... Παντως τραγικο να προσπαθουμε μεταξυ μας να μαντεψουμε τι γινεται...
πώς θα του μείνει κενό αφού αυτός πλεονάζει και τον διαθέτει στην πρωτοβάθμια;
αν φυγει καποιος (που εχει ωρες) εκτος του ΠΥΣΔΕ μου, τοτε δεν θα εχουν ατομο διαθεσιμο για να καλυψει το κενο που αφηνει αφου θα εχει ηδη διαθεσει τους πλεοναζοντες στην Α/μια. Με αυτη τη δικαιολογια δεν προχωρανε στις διαθεσεις. Περιμενουνε να ξεκαθαρισει το τοπιο με τις μεταταξεις και αποσπασεις οι οποιες οντως δεν ξερουμε με σιγουρια αν και ποτε θα γινουν!!! ελεος....
Oι ΠΕ06 που πήγαν στην Πιερία, Vaggis, οεο;