0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μας ζαλισατε με τις αμπελοφιλοσοφιες,εχετε κατι ουσιαστικο να πειτε ή μονο πως θα δουλεψετε σε σχολειο που ειναι στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο με το σπιτι σας.
Το νήμα έχει τίτλο ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣΤα 300χλμ. δεν είναι το διπλανό οικοδομικό τετράγωνοΤο φόρουμ έχει ποικιλία θεμάτων. Ρίξε μια ματιά....
Χιλιαδες ανθρωποι δουλευουν μακρια απο τον τοπο καταγωγης τους, ειχες υπογραψει καμια συμβαση οτι θα εισαι εκει που εσυ θελεις και δεν το ξερω;
Για να επανέρθουμε στο θέμα μας: σχετικά με τις επανεξετάσεις ή β' φάση αποσπάσεων ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ γνωρίζει κανένας κάτι; Υπάρχει περίπτωση να γίνει β' φάση μόνο για πρωτοβάθμια και όχι για δευτεροβάθμια;
Καταρχάς δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα απολύτως για τη σύμβαση τη δική μου.Αν είσαι όμως εκπαιδευτικός θα έπρεπε να ξέρεις ότι όταν διοριζόμαστε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τρέχουμε στις κατσικοράχες κάποιοι από εμάς για να μαζέψουμε μόρια να πάμε σπίτι μας. Ήρθαν δίσεκτοι καιροί όμως και κάποιοι από εμάς μη βυσματίες, κολλήσαμε στην πινέζα.Αυτά νομίζω καλύπτουν τις απορίες σου.Άλλοοοος???
Συνάδελφοι αν κάποιος εργάζεται 300 χλμ από το σπίτι του και έχει αφήσει τα παιδιά του στο έλεος του θεού ενώ στο νομό του έχει κενά της ειδικότητάς του, αυτό πώς λέγεται; Ειδικά αν είσαι μάνα μικρών παιδιών 5και 7; Δεν είναι διάθεση για κλάψα πάντως. Περιμένοντας τη β φάση έχω χάσει τη μισή μου ζωή απο την αγωνία! Δεν ζητώ να δουλέψω δίπλα στο σπίτι μου αλλά στο νομό μου. Έστω και σε μακρινό σχολείο να γυρίζω στα παιδιά μου!!! Και δεν είμαι μοναδική περίπτωση φυσικά!!!