0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ11 ΠΥΣΠΕ/ΚΕΔΔΥ Οργανικής: ΚΕΔΔΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΑΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ.....
Το έγγραφο αυτό υπάρχει. Απλά επειδή έχω αρκετά χρόνια να το δω δεν θυμάμαι που είναι. Στηρίζεται στον 3848 στο σημείο που λέει ότι οι διευθυντές συντάσσουν πίνακες με τα πλεονάσματα. Μήπως η bitch μπορεί να μας το θυμίσει.
Σωστή αλλά κάπου υπάρχει και το κειμενο που αναλύει την διαδικασία. θα σκάσω δεν μπορώ ούτε να το βρώ ούτε να το θυμηθώ με τίποτα έχω κολλήσει άσχημα.
κι εγώ από βουνό είμαι κι αδιόριστη, ίσως καλύτερα, να'ναι καλά το βύσμα για μερικούς, παίρνουν και κανένα τηλ. σε γνωστούς, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αλλά άτομο που πήρε την απόσπαση μου το είπε. ελλαδιστάν...
Ε, βρε να μην εχουμε ενα Μπρατη κι εμεις τα καημενα της β/θμιας και ξεροσταλιαζουμε νυχτιατικα παλι! Οχι οτι εχω πιθανοτητες να ειμαι στους 3-4 εκλεκτους αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια αφου στην α/θμια πηρε συναδελφος ΠΕ06 απο Τρικαλα για
Καλά δεν έλεγαν και καλά σήμερα-χτες για τις ενστάσεις στις μετατάξεις κτλ.Το γείωσαν πάλι...ναι,ναι από Δευτέρα πάλι νέες μετατάξεις. Ναι καλά....., τότε δεν θα αφήνουμε πάλι κενά; Ε;
And the Oscar goes to... Jim Brates!!! (hip-hip, hurray!!!)Thank you Arnold... Well, I would like to thank my family, my dedicated colleagues in the public-education sector back home, the Minister of Education, Con 'Arvi' Aνnanitopoulos...