0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέραεσάς που σας αποδεσμεύουν ή δεν σας αποδεσμεύουν εκεί που ανήκετε-επικαλούνται κάποια σειρά προτεραιοτητας? τα μορια απόσπασης ας πουμε? είναι μεγάλη ανάγκη να μάθω τι συμβαίνει γιατι στο εδω πύσπε, ο δ/ντης εχει 'επινοήσει' μια σειρά αποδέσμευσης δικής του επινόησης, η οποία βασιζεται σε κοινωνικά κριτήρια- παρακάμπτωντας όμως τα μόρια απόσπασης (μέσα στα οποία προσμετρουνται όπως ολοι ξέρουμε τα κοινωνικα κριτήρια εξού και τα μόρια απόσπασης.ο διευθυντής αυθαιρετεί όπως φαίνεται- θα ηθελα να μαθω τι ισχυει στα πυσπε / πυσδε σας γιατι καιγόμαστε.
εμάς αποδεσμεύει συναδέλφους με κριτήριο ποιος είναι από πιο μακριά και έχει παιδιά....
Τι εννοείτε όταν λέτε πως αποδεσμεύουν με βάση τα κοινωνικά κριτήρια;; Εγώ το μόνο κριτήριο που ξέρω είναι να υπάρχει αντικαταστάτης!! Δηλαδή οι συνάδελφοι με τα κοινωνικά κριτήρια που φύγανε ,αφήσανε στα σχολειά τους κενά;;;Σας παρακαλώ απαντήστε μου με σιγουριά γιατί δεν μπορεί κάθε διεύθυνση να πράττει κατά το δοκούν. Έμενα μου λένε από τον Οκτώβριο ,που έχω πάρει την απόσπαση,πως πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης...παρόλο που έχω τρία παιδιά και είμαι από μακριά...... Σε ποιες περιφέρειες συμβαίνουν αυτά που λέτε;;