0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση:Οι ειδικότητες στις οποίες ΔΕΝ δόθηκαν αποσπάσεις χτες πάνε αυτομάτως στη δεύτερη φάση ή χρειάζεται αίτηση θεραπείας???
Παράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:15:34 pmΕρώτηση:Οι ειδικότητες στις οποίες ΔΕΝ δόθηκαν αποσπάσεις χτες πάνε αυτομάτως στη δεύτερη φάση ή χρειάζεται αίτηση θεραπείας???Τι εννοείς αίτηση θεραπείας; Ένσταση;
gilbertνα κανεις αιτηση επανεξετασης ( "θεραπειας" λεγεται). Αλλιως θεωρουν οτι δεν θελεις να την επανεξετασουν. Απλο εντυπο αιτησης απο την ΔΔΕ σου θα συμπληρωσεις.
Συναδερφοι αυτο με την αιτηση επανεξετασης ειναι μεγαλη βλακια.Ενταξει να καταλάβω την αιτηση τροποποιησης ή την ανακληση αλλα την επανεξεταση!Δηλαδη χιλιαδες εκπαιδευτικοι θα τρεχουμε στα γραφεια για να ζητησουμε το αυτονοητο.Το λογικο θαήταν να κανουν αίτηση αυτοι που δεν επιθυμουν πλεον αποσπαση.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ;;;;
mat,ευχαριστουμε που δεν βαριεσαι να επαναλαμβανεις οσα ξερεις σχετικα με την αιτηση επανεξετασης αποσπασης και ετσι μας διαφωτίζεις.
Παράθεση από: tzhna στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:59:51 pmmat,ευχαριστουμε που δεν βαριεσαι να επαναλαμβανεις οσα ξερεις σχετικα με την αιτηση επανεξετασης αποσπασης και ετσι μας διαφωτίζεις.Επιμένω και επαναλαμβάνω τα ίδια γιατί ξέρω πως είναι να πρέπει να βρίσκεσαι σπίτι σου και από λάθος πληροφόρηση να χαθεί έστω και αυτή η ελάχιστη πιθανότητα να το πετύχεις. Επίσης καλά θα κάνουν όσοι δεν γνωρίζουν να μην παραπληροφορούν τους συναδέλφους για ένα τόσο σοβαρό θέμα βασιζόμενοι είτε σε δικές τους υποθέσεις, είτε σε δικές τους λογικές. Για τελευταία φορά επαναλαμβάνω πως όσοι δεν πήρατε απόσπαση (είτε είστε από τις ειδικότητες που δόθηκαν, είτε όχι) κάνετε αίτηση Επανεξέτασης - Θεραπείας.Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς να κάνεις κάτι. Δεν σας στοιχίζει ούτε σε χρόνο, ούτε σε κόπο. Αντίθετα το να παραμένετε σε μια περιοχή μακριά από τις οικογένειες σας στοιχίζει και υλικά και συναισθηματικά και δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Παράθεση από: mat στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:23:24 pmΠαράθεση από: tzhna στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 07:59:51 pmmat,ευχαριστουμε που δεν βαριεσαι να επαναλαμβανεις οσα ξερεις σχετικα με την αιτηση επανεξετασης αποσπασης και ετσι μας διαφωτίζεις.Επιμένω και επαναλαμβάνω τα ίδια γιατί ξέρω πως είναι να πρέπει να βρίσκεσαι σπίτι σου και από λάθος πληροφόρηση να χαθεί έστω και αυτή η ελάχιστη πιθανότητα να το πετύχεις. Επίσης καλά θα κάνουν όσοι δεν γνωρίζουν να μην παραπληροφορούν τους συναδέλφους για ένα τόσο σοβαρό θέμα βασιζόμενοι είτε σε δικές τους υποθέσεις, είτε σε δικές τους λογικές. Για τελευταία φορά επαναλαμβάνω πως όσοι δεν πήρατε απόσπαση (είτε είστε από τις ειδικότητες που δόθηκαν, είτε όχι) κάνετε αίτηση Επανεξέτασης - Θεραπείας.Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς να κάνεις κάτι. Δεν σας στοιχίζει ούτε σε χρόνο, ούτε σε κόπο. Αντίθετα το να παραμένετε σε μια περιοχή μακριά από τις οικογένειες σας στοιχίζει και υλικά και συναισθηματικά και δημιουργεί πολλά προβλήματα.Δηλαδή τη Δευτέρα μπορω να παω στην Πρωτοβαθμια μου και να πω θέλω να κάνω αίτηση επανεξέτασης???Αυτοί θα μου δώσουν κάποιο χαρτί ή απλως κάνω την αίτηση φεύγω???Σίγουρα με αυτή την α'ιτηση δεν μπορεί να μου πει οτι χάθηκε η αιτηση?Είναι αξιόπιστός αυτός ο τρόπος ή είναι καλυτερα να περιμένω να βγει εγκύκλιος για τη β φάση?Σορυ αν κουράζω με την ερώτηση μου αλλα πραγματικά χρειάζομαι μια διευκρίνηση για να μην μου πουν τίποτα περίεργο απο το γραφείο.....
Δεν νομίζω ότι βγαίνει εγκύκλιος για β φάση. Η εγκύκλιος είναι μία.