0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν πιστευω κανεναν αιρετο πλεον..Τα 19 βυσματακια στα ΙΕΚ τα ειδατε?Ηταν που δε θα επαιρνε ατομα στα δημοσια ΙΕΚ φετος.Αλλα προκειμενου να φερει την αγγλικου απο τον αη στρατη....
6944604063Δεν μπορώ να σου πω να το παίξεις ήρωας κλπ. Αλλά δεν έχουμε βαρεθεί όλοι τον φόβο των αντιποίνων; Και ποιοι ειναι όλοι αυτοί οι τύποι στην τελική; Σιγά και τις φυσιογνωμίες, λες και δεν ξέρουμε πως επιλέγονται και οι διευθυντές ΔΔΕ και οι διευθυντές των σχολείων. Τους έχω βαρεθεί κι αυτούς και την εξουσιολαγνεία τους...
Μια απο τα ιδια και στο δικο μου πυσδε.δε δηλωνει αλλο πλεονασμα στην ειδικοτητα μου κι οταν τον ρωτησα γιατι , μου λεει ειμαστε τσιμα τσιμα αν προκυψει κατι δε θα χει ατομο για καλυψη....και οταν τον ρωτησα τι θα κανω χωρις διδ.ωραριο μου απανταει οτι θα απασχοληθω στη δδε!!!!Ενω στην περιοχη συμφεροντων υπαρχουν κενα!!!!!
Ωραία λογική ακολουθούν οι δ/νσεις. Σου λείπουν εσένα άτομα αλλά δεν σου δίνω για να κρατάω καβάτζα προσωπικό...λες και είμαστε παστό χοιρινό και το αποθηκεύεις για το χειμώνα...μήπως και πεινάσεις!
Aφου μου εδωσε για 1 μηνα ανευ αποδοχων χωρις καν να συζητησουμε για τον λογο που τη χρειαζομουν(αφου ηξερε κι αυτος με μηδενικο ωραριο οτι δεν με χρειαζεται)