0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@PAΑφού δεν ξέρουμε τι αλλαγές θέλουμε δεν κάνουμε αλλαγές.Αρα δεν πρέπει να απολυθεί κανένας.Bingo!
Η απάντηση που αποζητά ο ΡΑ ξεκινάει από μια ισχυρή παραδοχή η οποία αλυσιδωτά φέρνει όλα τα υπόλοιπα.Επιθυμούμε τον έλεγχο της νομισματικής κυκλοφορίας?Αυτό είναι το άμεσο που μπορεί να γίνει.Θα ήθελα να αλλάξει και η σχέση ψηφοφόρου-πολιτικού από πελατειακή σε άκρως ελεγκτική, αλλά αυτό απαιτεί μάλλον πολλές καταστροφές ακόμα. Δεν έφτασαν όσα έχουμε βιώσει 2300 χρόνια
ΡΑ, πες μου εσύ πότε θα δώσεις άδεια στον λαό...πότε εσύ θα κρίνεις ότι είναι έτοιμος για να σταματήσει αυτόν το κατήφορο που ζούμε.ΡΑ, σου απάντησα ήδη σε αυτό που ρωτάς. Ναι, να τους δώξουμε αυτούς που κυβερνάν τα 50 τελευταία χρόνια. Απέτυχαν. Ο καθένας με την διαφορετικότητα του να επιλέξει αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να του δώσει τα τρία τέσσερα πράγματα που ανέφερα προηγουμένως και μέσα από την πολυφωνία μίας νέας βουλής να κάνουμε μια νέα αρχή. Δουλειά, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, όχι στον ρατσισμό αυτά σου φτάνουν;
@PAΓια ποιον ακριβώς δεν πιάνει;Και γιατί δεν πιάνει;Και γιατί πάντα πρέπει να πιάνει αυτό που μας λένε οι άλλοι ότι πιάνει;ΥΓ. Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι αλλαγες θέλει να κάνει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές ή δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές μέχρι να αποφασιστούν τι αλλαγές θέλει να κάνει ο κόσμος;;;Περιμένω την τοποθέτηση σου στο παρακάτω ερώτημα που το θετω στον κοινωνικό μου περίγυρο και έρχεται grande koloumbra γιατί κανένας δεν απαντάει...
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 17, 2013, 11:45:21 pm@PAΓια ποιον ακριβώς δεν πιάνει;Και γιατί δεν πιάνει;Και γιατί πάντα πρέπει να πιάνει αυτό που μας λένε οι άλλοι ότι πιάνει;ΥΓ. Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι αλλαγες θέλει να κάνει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές ή δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές μέχρι να αποφασιστούν τι αλλαγές θέλει να κάνει ο κόσμος;;;Περιμένω την τοποθέτηση σου στο παρακάτω ερώτημα που το θετω στον κοινωνικό μου περίγυρο και έρχεται grande koloumbra γιατί κανένας δεν απαντάει...Στις Δημοκρατίες, οι συγκροτημένες αλλαγές επέρχονται όταν ο κόσμος αποφασίσει να τις κάνει.Δηλαδή αν ο κόσμος δεν θέλει αλλαγές σε μία Δημοκρατία ( στην Ελλάδα δεν θέλει όντως- γι' αυτό δεν απαντούν οι περισσότεροι), εσύ έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το ποιος θα αποφασίσει να τις κάνει ( κόντρα στην λαϊκή επιθυμία), και πως θα τις επιβάλλει στον λαό? ( κόντρα στην θέλησή του).
Παράθεση από: PA στις Ιουνίου 17, 2013, 11:51:26 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 17, 2013, 11:45:21 pm@PAΓια ποιον ακριβώς δεν πιάνει;Και γιατί δεν πιάνει;Και γιατί πάντα πρέπει να πιάνει αυτό που μας λένε οι άλλοι ότι πιάνει;ΥΓ. Σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι αλλαγες θέλει να κάνει. Πρέπει να γίνουν αλλαγές ή δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές μέχρι να αποφασιστούν τι αλλαγές θέλει να κάνει ο κόσμος;;;Περιμένω την τοποθέτηση σου στο παρακάτω ερώτημα που το θετω στον κοινωνικό μου περίγυρο και έρχεται grande koloumbra γιατί κανένας δεν απαντάει...Στις Δημοκρατίες, οι συγκροτημένες αλλαγές επέρχονται όταν ο κόσμος αποφασίσει να τις κάνει.Δηλαδή αν ο κόσμος δεν θέλει αλλαγές σε μία Δημοκρατία ( στην Ελλάδα δεν θέλει όντως- γι' αυτό δεν απαντούν οι περισσότεροι), εσύ έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το ποιος θα αποφασίσει να τις κάνει ( κόντρα στην λαϊκή επιθυμία), και πως θα τις επιβάλλει στον λαό? ( κόντρα στην θέλησή του).Απάντησε το ΣτΕ. Υπάρχει και το Σύνταγμα κύριοι.http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231253381Καλό βράδυ (για την ΕΡΤ σίγουρα) για την Κυβέρνηση δεν ξέρω.