0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΑΕΔ: "ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-09-2013 ΑΠΟ 15:00 ΈΩΣ 18:00 ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ"Αμέσως μετά θα έλεγα εγώ να περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες...
Σήμερα νωρίς το απόγευμα οι οριστικοί πίνακες (με καθυστέρηση λόγω των απεργιών)...Καλή σχολική χρονιά και καλή ανάληψη από Δευτέρα στους προσληφθέντες!
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 05:16:33 pmΟΑΕΔ: "ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-09-2013 ΑΠΟ 15:00 ΈΩΣ 18:00 ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ"Αμέσως μετά θα έλεγα εγώ να περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες...Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 11:38:49 amΣήμερα νωρίς το απόγευμα οι οριστικοί πίνακες (με καθυστέρηση λόγω των απεργιών)...Καλή σχολική χρονιά και καλή ανάληψη από Δευτέρα στους προσληφθέντες!Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες, αλλά θα ηθελα αν μπορεις να μας πεις για τις πηγες σου.
Παράθεση από: Κοροιδο στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 03:45:11 pmΠαράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 05:16:33 pmΟΑΕΔ: "ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-09-2013 ΑΠΟ 15:00 ΈΩΣ 18:00 ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ"Αμέσως μετά θα έλεγα εγώ να περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες...Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 17, 2013, 11:38:49 amΣήμερα νωρίς το απόγευμα οι οριστικοί πίνακες (με καθυστέρηση λόγω των απεργιών)...Καλή σχολική χρονιά και καλή ανάληψη από Δευτέρα στους προσληφθέντες!Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες, αλλά θα ηθελα αν μπορεις να μας πεις για τις πηγες σου.210-9989701 Κα Γκιόκα (κεντρικά Αθήνας), υπεύθυνη πινάκων ωρομισθίου προσωπικού για τις Επας Οαεδ...Οι οριστικοί πίνακες "περιμένουν" από την περασμένη Παρασκευή στη μηχανοργάνωση της Αθήνας κάποιον να τους αναρτήσει στο διαδίκτυο... (Αν ασχολήθηκες θα είδες ότι τελικά ούτε η τρίωρη προγραμματιζόμενη διακοπή λόγω συντήρησης έγινε ποτέ, για τους γνωστούς λόγους των ημερών...)Άντε γειαΥΣ: Άλλαξε το nick σου σε "Θωμάς"...
Παιδια τι εγινε βγηκαν?ειμαι απο κινητο και δε μου ανοιγει παλι
Ανεξάρτητα του πόσο αγωνιούμε για τα αποτελέσματα, ανεξάρτητα του πόσο θεωρούμε "ικανούς" αυτούς που εργάζονται στην μηχανογράφηση του ΟΑΕΔ πρέπει να καταλάβουμε ότι και αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν απεργία όπως και εμείς, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Όταν κάνεις απεργία κάποιον ταλαιπωρείς, έτσι είναι. Μη γινόμαστε όπως κάποιοι γονείς που όταν κάνουν απεργία οι εκπαιδευτικοί τους τα "σέρνουν" γιατί δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους ή φοβούνται για τις πανελλήνιες. Αυτοί δεν ταλαιπωρούνται;Υ.Γ. Δεν έχω κάποια σχέση με τον ΟΑΕΔ
Για ανάρτηση ανακοινώσεων φίλε lzdg δεν... απεργούν???http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/GR_TYPOU/dtmath.pdf