0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2013, 12:18:21 pmΠαράθεση από: PAMELA27 στις Ιουλίου 15, 2013, 11:41:53 pmΣε ευχαριστω πολυ!! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ΟΛΟΥΣ μας!!!εγω θα σου προτεινα να μην ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος εδω μεσα, αλλα να ζητησεις υπευθυνη απαντηση απο το υπουργειο...αν ο συναδελφος εχει αδικο, δε θα αλλαξει σε τιποτε η ζωη του...εσυ ομως θα χασεις τη δυνατοτητα να εισαι κοντα στην οικογενεια σου...κ συ ρε arvila αφου δεν ξερεις γιατι δινεις διοικητικες συμβουλες;Δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα, αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω.Οι συμβουλές που δίνω δεν είναι διοικητικές, αλλά νομικές. Όποιος διοικητικός υπάλληλος αμφιβάλλει για αυτό που είπα παραπάνω, και αρνηθεί να δεχτεί την εκπρόθεσμη δήλωση την πρώτη μέρα μετά την λήξη της κατάληψης, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει την επώδυνη αλήθεια στα διοικητικά δικαστήρια. Γιατί η άρνηση ενός διοικητικού υπάλληλου να δεχτεί και να πρωτοκολλήσει μια εκπρόθεση δήλωση αμέσως μετά την λήξη μιας μακροχρόνιας κατάληψης κατά την διάρκεια της οποίας ήταν αδύνατο να κατατεθεί η δήλωση, τον βαρύνει και προσωπικά.
Παράθεση από: PAMELA27 στις Ιουλίου 15, 2013, 11:41:53 pmΣε ευχαριστω πολυ!! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ΟΛΟΥΣ μας!!!εγω θα σου προτεινα να μην ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος εδω μεσα, αλλα να ζητησεις υπευθυνη απαντηση απο το υπουργειο...αν ο συναδελφος εχει αδικο, δε θα αλλαξει σε τιποτε η ζωη του...εσυ ομως θα χασεις τη δυνατοτητα να εισαι κοντα στην οικογενεια σου...κ συ ρε arvila αφου δεν ξερεις γιατι δινεις διοικητικες συμβουλες;
Σε ευχαριστω πολυ!! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ΟΛΟΥΣ μας!!!
Παράθεση από: arvila στις Ιουλίου 17, 2013, 12:49:47 pmΠαράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2013, 12:18:21 pmεγω θα σου προτεινα να μην ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος εδω μεσα, αλλα να ζητησεις υπευθυνη απαντηση απο το υπουργειο...αν ο συναδελφος εχει αδικο, δε θα αλλαξει σε τιποτε η ζωη του...εσυ ομως θα χασεις τη δυνατοτητα να εισαι κοντα στην οικογενεια σου...κ συ ρε arvila αφου δεν ξερεις γιατι δινεις διοικητικες συμβουλες;Δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα, αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω.Οι συμβουλές που δίνω δεν είναι διοικητικές, αλλά νομικές. Όποιος διοικητικός υπάλληλος αμφιβάλλει για αυτό που είπα παραπάνω, και αρνηθεί να δεχτεί την εκπρόθεσμη δήλωση την πρώτη μέρα μετά την λήξη της κατάληψης, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει την επώδυνη αλήθεια στα διοικητικά δικαστήρια. Γιατί η άρνηση ενός διοικητικού υπάλληλου να δεχτεί και να πρωτοκολλήσει μια εκπρόθεση δήλωση αμέσως μετά την λήξη μιας μακροχρόνιας κατάληψης κατά την διάρκεια της οποίας ήταν αδύνατο να κατατεθεί η δήλωση, τον βαρύνει και προσωπικά.Το θέμα δεν είναι αν θα δεχτεί ή όχι ένας υπάλληλος να παραλάβει την εκπρόθεσμη αίτηση αλλά αν θα είναι ανοιχτό το σύστημα για να καταχωριστεί η αίτηση και αν θα δεχτεί το υπουργείο εκπρόθεσμες δηλώσεις. Ο κάθε υπάλληλος δεν κάνει του κεφαλιού του και είναι απλουστευμένη η άποψη για μηνύσεις και δικαστήρια.Θεωρώ όμως πολύ πιθανό να δοθεί τελικά παράταση οπότε μάλλον μάταια συζητάμε.
Παράθεση από: golum στις Ιουλίου 17, 2013, 12:18:21 pmεγω θα σου προτεινα να μην ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος εδω μεσα, αλλα να ζητησεις υπευθυνη απαντηση απο το υπουργειο...αν ο συναδελφος εχει αδικο, δε θα αλλαξει σε τιποτε η ζωη του...εσυ ομως θα χασεις τη δυνατοτητα να εισαι κοντα στην οικογενεια σου...κ συ ρε arvila αφου δεν ξερεις γιατι δινεις διοικητικες συμβουλες;Δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα, αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω.Οι συμβουλές που δίνω δεν είναι διοικητικές, αλλά νομικές. Όποιος διοικητικός υπάλληλος αμφιβάλλει για αυτό που είπα παραπάνω, και αρνηθεί να δεχτεί την εκπρόθεσμη δήλωση την πρώτη μέρα μετά την λήξη της κατάληψης, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει την επώδυνη αλήθεια στα διοικητικά δικαστήρια. Γιατί η άρνηση ενός διοικητικού υπάλληλου να δεχτεί και να πρωτοκολλήσει μια εκπρόθεση δήλωση αμέσως μετά την λήξη μιας μακροχρόνιας κατάληψης κατά την διάρκεια της οποίας ήταν αδύνατο να κατατεθεί η δήλωση, τον βαρύνει και προσωπικά.
εγω θα σου προτεινα να μην ακους το μακρυ κ το κοντο του καθενος εδω μεσα, αλλα να ζητησεις υπευθυνη απαντηση απο το υπουργειο...αν ο συναδελφος εχει αδικο, δε θα αλλαξει σε τιποτε η ζωη του...εσυ ομως θα χασεις τη δυνατοτητα να εισαι κοντα στην οικογενεια σου...κ συ ρε arvila αφου δεν ξερεις γιατι δινεις διοικητικες συμβουλες;
Απλά απολαυστικός ο ραδιοαρβύλας για μια ακόμα φορά! Με τρολ και απόψεις 5χρονης αντίληψης δεν έχει νόημα να συζητάς. Ο καθένας, βέβαια, μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει, ο άλλος που θα διαβάζει έχει ο ίδιος την ευθύνη των πράξεών του, κι ας βασίστηκε σε ανεπίσημη "άποψη" κάπου σε ένα φόρουμ.. Πάντα επιβεβαιώνουμε σε επίσημες πηγές (υπουργείο κλπ).-