0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τους προσπερναει γιατι δε βαζουν το κουτακι χρονια τωρα....
Γιατί δεν του απαντάει κάποιος στο fb που τον έχει φίλο;αφού έγιναν λίγες οποσπασεις δασκάλων γιατί πήραν τόσους αναπληρωτές(1000);Μην του χαρίζεστε του εργατοπατερα των δασκάλων που είναι και με το μερος μας δήθεν και τα βάζει με το κακό υπουργείο.Δηλαδή θέλει να μας πει εμμέσως πλην σαφώς πως θα πάρουν 40 αναπληρωτές.Οοοοοοοουυυυυυστ!
φανταστικ συνεχιζω και ειμαι στο ιδιο πνευμα μαζι σου!
ηταν να καλεσουν την Παρασκευη, απλα το αφησαν για να γινουν πρωτα και οι αποσπασεις και να εχουν καλυτερη γνωση των κενων μετα. το ειχα γραψει και γω προχθες οτι μου φανηκε κουλο να καλεσουν την Παρασκευη και να γινουν αποσπασεις μετα την Τριτη και Τεταρτη. μετα θα ειχαμε παλι το γνωστο φαινομενο να καλουν δηλαδη αναπληρωτες και να μην ξερουν που θα τους τοποθετησουν.και ρε παιδια περιοριστε λιγο τη μαυριλα. δηλωνω μονο β/θμια κι ακομα δεν εχω απελπιστει. ξερω οτι ειναι ζορικα τα πραγματα φετος, αλλα με το που μπαινω εδω μεσα και διαβαζω τι γραφετε μετα δεν σκεφτομαι απλα να παω να φουνταρω, αλλα ποσο βαρια θα πρεπει να ειναι η πετρα για να βρω σιγουρα πατο στο Θερμαικο![/quote συμφωνω!!
Ναι ρε troktiko,καταλαβαινομαστε,αλλα τι να το κάνεις;4χρόνια τώρα μας βγήκε η ψυχή να λέμε για την αδικία εις βάρος μας.Μας ακούει κανείς;και αυτοί που θεωρούνται συνάδελφοι και κατα περιόδους δουλεύουμε μαζί τους σε δημοτικά,γυμνάσια αν μπορούσαν να μας έπνιγαν θα το έκαναν ευχαρίστως.Γιατί ρε γμτ;