0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
syriana αυτές οι προσλήψεις α΄ότι κατάλαβα είναι β φάση γενικής. Δεν έχουν σχέση με ΕΣΠΑ. Αν γνωρίζει κάτι άλλο κάποιος πιο έμειρος συνάδελφος ας με διορθώσει!
Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο από την Ειδική Αγωγή ακόμη και σήμερα εργάζονται προκειμένου να ολοκληρώσουν την εξέταση των ενστάσεων για να "τρέξει" το σύστημα.Δεν το βλέπουν πιθανό το ΣΚ μου είπαν.Το πιθανότερο τη Δευτέρα.Ο αριθμός των προσλήψεων είναι αυτός που έχω γράψει.Αν έχω κάτι νεότερο αργότερα θα τοσας ενημερώσω!Μπράτης.Για να λέει ο Μπράτης οτι δε το βλέπουν για ΣΚ....τι πρέπει να υποθέσουμε;
Ελεος! Παλι θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε.... Της γενικης που ουτε καν ακουγοταν οτι θα βγουν χτες, τους εχουν δωσει ημερομηνια αναληψης 1η Οκτωβρη... κι εμεις ουτε καν οριστικους πινακες δεν εχουμε..... ντροπη πια....
Άρα καλό ΣΚ! Πάντως κάτι πρέπει να κάνουμε, χθες ήταν όλοι σίγουροι για την ΕΑ και βγήκαν όλα τα άλλα εκτός από μας. Κοροιδία!
Σε εμας και που κάποια στιγμή θα βγουν τους λέμε και ευχαριστώ. Οτα μπορεί να βγουν το απογευμα και να τρεχουμε την επομένη....δε σκέφτεται κανεις.
Οι προσλήψεις δασκάλων μέσω ΕΣΠΑ (880) προορίζονται για τα ολοήμερα σχολεία, δεν έχουν σχέση με την παράλληλη. Η αληθεια είναι ότι κανένας μας δε γνώριζε ότι θα εντάξουν τα ολοήμερα στα ΕΣΠΑ και το μάθαμε μόλις χθες λίγες ώρες πριν βγουν οι προσλήψεις. Υπήρξε και μία μικρή β' φάση δασκάλων και νηπιαγωγών (54+11 άτομα), που έγινε όπως αναμενόταν από τον κρατικό προυπολογισμό.
Μήπως αυτό σημαίνει μείωση πιστώσεων για την ειδική;
Ο Μπράτης είπε ότι οι αριθμοί για την ειδική είναι οι ίδιοι που έδωσε χθες, απλά περιμένουμε τις προσλήψεις από Δευτέρα. Λογικά είναι ανεξάρτητες πιστώσεις, αλλά υπουργείο και λογική σκέψη φαίνονται μάλλον ασύμβατες μεταξύ τους έννοιες, οπότε απλώς αναμένετε στον υπολογιστή σας
Μα παντα ετσι γινεται μην χαλασει η παραδοση ...
Εγω αναρωτιέμαι αφου έχει οριστει ΚΥΣΔΕ την Τρίτη...πως θα βγουν πιο νωρις οι προσλήψεις;
Λέτε ρε παιδιά να μειώθηκαν οι πιστώσεις μας ; Γι αυτό θορυβήθηκα κι εγώ!Ο Μπράτης μπορεί να αναφέρεται μόνο στην πρωτοβάθμια!!
Απο την άλλη γράφει οτι εξετάζονται οι ενστάσεις για να τρέξει (η χελώνα) τι σύστημα. Αφου βγήκαν οι κυρωμένοι α.θμιας αρα έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις. Οπότε δυο είναι τα τινα :1. αναφέρεται στην β.θμια 2. λέει μ#$%^^