0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο στην ειδική αγωγή από όσο ξέρω...
αλλοι λενε 300 αλλοι 350 θα δουμε
Όταν λες άλλοι, ποιους εννοείς;Εγώ πουθενά δε διάβασα για αριθμό φιλολόγων, πάρα μόνο για μαθηματικούς και φυσικούς..
Συγγνώμη, πέταξα ένα πήρα στο 195 και μετά εξαφανίστηκα, θα πουν ορισμένοι! Είχα πρόβλημα στη σύνδεση. Το 3442195 βεβαίως και υπάρχει και ανήκει στη Διεύθυνση ΕΑΕ! Εκεί παίρνω συνήθως, όπου το σηκώνει μια ευγενική κυρία, η οποία δε λέει πολλά, αλλά έχει σιγουριά στη φωνή της. Με σιγουριά λοιπόν μου είπε, πριν από 2 ώρες περίπου, ότι θα βγουν σήμερα. Ώρα δεν είπε ακριβώς, αλλά χαρακτηριστικά απάντησε: ''Ε, τι ώρα βγαίνουν συνήθως; Προς το βραδάκι..''Την ρώτησα και αριθμό Μαθηματικών, φιλολόγων, φυσικών και μου είπε αυτά θα τα δείτε το βράδυ. Καλή μας επιτυχία λοιπόν!
210 μαθηματικοί?Είστε σίγουροι?Μη λέτε νούμερα έτσι
Μόλις επικοινώνησα με 190 και μου είπαν ότι μετά τις 17:00 θα ξέρουν σίγουρα αν θα βγουν σήμερα καθώς και ότι δε γνωρίζουν αριθμό προσλήψεων ανά ειδικότητα
Αυτό το ανέβασε κανείς;"Αυτή την ώρα συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ για τις αποσπάσεις σε ΣΜΕΑΕ. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ανακοινωθούν και οι αναπληρωτές ειδικής αγωγής για τη δευτεροβάθμια."Αναρτήθηκε από enelea ds στις 1:34 μ.μ.
Επίσης,τα μεταπτυχιακά στέλνονται ξαφνικά τώρα και με φαξ???
Γυρω στους 210 μαθηματικους αλλα πολυ δυσκολο για σημερα..Υπομονη!!
Να σαι καλά ρε thouvou. Φαντάζομαι η εν λόγω σοβαρή κυρία να λέει και αλήθειες για να είναι σοβαρή!!!
nero από που προκύπτει αυτός ο αριθμός;;; Τσεκαρισμένο;;; Αν ισχύει και είναι πράγματι στο περίπου τόσες οι προσλήψεις μια χαρά μου φαίνεται!