0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία επομένως σύμφωνα με την ισχύουσα στην γενική εκπαίδευση νομοθεσία, δεν θα μετράει κανένα μαστερ παιδαγωγικό ή ειδικής αγωγής για να μπεις στους πίνακες.Αν όμως εφαρμόσουν το νόμο Διαμαντοπούλου που αυτό πρέπει για μένα να εφαρμόσουν όλοι θα πρέπει να έχουν τη βάση ΑΣΕΠ.Κανονικά τα μαστερ πρέπει να μετράνε για εμένα τόσο στην κατάταξη αναπληρωτών γενικής όσο και ειδικής
Για να μη θίξω το θέμα ότι ούτε τα μεταπτυχιακά ούτε και η προυπηρεσία ούτε και ο ΑΣΕΠ σε κάνουν καλό στη δουλειά σου....εγώ π.χ ανέλαβα τώρα στην παράλληλη παιδάκι που η προηγούμενη (με πολλές περγαμηνές και πολλές ώρες πρακτικής στο μεταπτυχιακό της) παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε ννα τα φέρει βόλτα με το ΔΕΠΑΚΙ 12χρονο που της έτυχε!! Τι να λέμε τώρα...;;; Η αξιοσύνη έγκειται σε εντελώς άλλα κριτήρια και θα πρεπε να μας προσλαμβάνουν όπως προσλαμβάνουν και τα ίδιωτικά σχολεία, καθαρά με κριτήρια αξιοσύνης και να είμαστε και σε δοκιμαστικό στάδιο...αλλά επειδή αυτά γίνονται μόνο σε σοβαρές χώρες και όχι σε γελοίες σαν τη δική μας, τουλάχιστον ας προστατευτούν τα τυπικά προσόντα (που αν μη τι άλλο σου παρέχουν κάποια βασική κατάρτιση για όπλο) και ας αφήσουμε τις λαμογιές και τα μικροσυμφέροντα κατά μέρος!! Αυτά τα ολίγα...όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία για μένα που εξυπηρετεί συμφέροντα!!
Εγω παλι παρα πολλες φορες εχω δει τους διοριστεους ΑΣΕΠ να βγαζουν φυσιολογικοτατα παιδια με προβλημα!!!!! Τι να λεμε τωρα... κανενα συστημα δεν μπορει να αναδειξει τους ικανους δασκαλους παρα μονο η δουλεια τους!!!Ναι στην σωστη και αντικειμενικη αξιολογηση.
Φοιβο θα μας τρελανεις?? Ειναι δυνατον να βγαζει κανεις διαγνωση και να λεει οτι του κατεβει και μαλιστα για παιδια που ειναι αριστα στις γνωστικες τους δεξιοτητες? Ειναι δυνατον επιτυχοντες του ΑΣΕΠ να μην δινουν χρονο προσαρμογης σε παιδακι α δημιτικου και να λενε αυτοβουλα οτι εχει δυσλεξια ή οτι αλλο τους κατεβει επειδη συλλαβιζει αρχες Οκτωβρη!!!!! Τα ιδια κανεις κι εσυ?