0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο απο όλα αυτά....λέτε την άλλη εβδομάδα να βγουν οι πίνακες της ε.α.;
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 10:01:41 amΝα ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο απο όλα αυτά....λέτε την άλλη εβδομάδα να βγουν οι πίνακες της ε.α.;πιστεύω όπως το πίστευα και στη γενική πως την άλλη Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες, τρίτη-Τετάρτη για ενστάσεις (βέβαια δεν ξέρω αν προλάβουν να έρθουν κι όοοοοοοοοοοοοοολα τα μτπχ!!!!ισως θα πρέπει να τους περιμένουμε μπας και σωσουν την ειδική από μας τους άσχετους!!!!!), Παρασκευή οι τελικοί πίνακες και Παρασκευή συγχρόνως καλούν την 1η φάση.....
Παιδιά τη βάψαμε αφορά και τη δευτεροβάθμια η σχετική εξαγγελία....
Παράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 10:18:08 amΠαράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 10:01:41 amΝα ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο απο όλα αυτά....λέτε την άλλη εβδομάδα να βγουν οι πίνακες της ε.α.;πιστεύω όπως το πίστευα και στη γενική πως την άλλη Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες, τρίτη-Τετάρτη για ενστάσεις (βέβαια δεν ξέρω αν προλάβουν να έρθουν κι όοοοοοοοοοοοοοολα τα μτπχ!!!!ισως θα πρέπει να τους περιμένουμε μπας και σωσουν την ειδική από μας τους άσχετους!!!!!), Παρασκευή οι τελικοί πίνακες και Παρασκευή συγχρόνως καλούν την 1η φάση.....Και εγώ πιστεύω οτι κάπως έτσι θα γίνει. Αν και όλοι λένε οτι θα αργήσουν φέτος, εγώ πιστεύω οτι θα καλέσουν αρκετά νωρίς!
Γινεται σας παρακαλω να μας πειτε πότε περίπου θα βγουν οι πίνακες ειδικής, πότε θα γίνουν οι φάσεις, ποιος ο αριθμός που θα πάρουν σε κάθε κλάδο. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τα μεταπτυχιακά και τι θα γίνει με τα μεταπτυχιακά. Καμια εξέλιξη πάνω στους αναπληρωτές ειδικής αγωγής για φέτος;;; Ανοίξτε άλλο φόρουμ με τίτλο "μεταπτυχιακά ειδικής".Ευχαριστώ και συγνώμη για την αγανάκτηση.. μείνετε στο θέμα του φόρουμ..