0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελεια νεα..... αντε να ανοιξουμε σαμπανιες και πυροτεχνηματα.........αντε βρε και στο νηπιαγωγειο.....εχει πολλα κενα ακομα εκει.....θα καλυφθουν σιγουρα.Οχι βεβαια με νηπιαγωγους.... αλλα με δασκαλους! Θα προνοησει η Δασκαλικη Ομοσπονδια Ελλαδος.
Ξερετε ποιος θα παει?Ολες αυτες που τελειωσαν τα τελευταια 5-6 χρονια και δεν ειχαν δουλεψει ποτε και δεν προκειται να δουλευαν στο μελλον....και δουλευουν απο δω κι απο κει για 400 και λιγοτερα ευρω, σε καφετεριες, μαγαζια κ τα λοιπα.απο το να δουλευουν ολη μερα για 300-400 ευρω , θα δουλευουν σε αυτο που σπουδασαν με λιγοτερες ωρες και περισσοτερα χρηματα...για οι θεσεις βγαινουν σε περιφερειες...δεν ειναι αναγκη καποιος απο εβρο να παει στην κρητη.κανει τα χαρτια του στην περιφερεια του και αν εχει κ κανεναν γνωστο , θα δουλεψει στο νομο του...Εγω πιστευω οτι πρεπει να μην κανεις κνενας αιτηση και να παει απο κει που ρθε αυτο το σχεδιο...του χρονου ερχεται η σειρα μας...
ο μισθος εσπα ειναι ιδιος με τον κρατικο......ακόμα.........δεστε κι αυτοι παιδειαΈρχεται την Παρασκευή νέα φάση αναπληρωτών09 Οκτωβρίου 2013 Όλες οι πληροφορίες συηκλίνουν ότι την Παρασκευή θα έχουμε νέα φάση προσλήψεων αναπληρωτών γενικής Παιδείας. Ήδη το Υπουργείο ζήτησε επικαιροποίηση όλων των κενών από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.Οι Δευτεροβάθμιες αναμένεται αύριο να στείλουν τα κενά οπότε οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκεyhυποθετω οτι αφορα δευυτεροβαθμια
Λυπάμαι ειλικρινά... Λυπάμαι για αυτό το σχόλιο... Αντί να είμαστε ενωμένοι... Πόσο κρίμα να πετυχαίνουν το στόχο τους και να μας στρέφουν τον έναν κλάδο εναντίον του άλλου...
δεν εχουν κανενα προβλημα μαζι σας....απλα οταν μεσα στη γενικοτερη σφαγη διαβαζω μηνυματα "για τελεια νεα" χανω την ψυχραιμια μου.με τη ΔΟΕ τα εχω ..... που εχει τον κλαδο των νηπιαγωγων γραμμενο οσο δεν παει αλλο!
τη ΔΟΕ την ενδιαφερει βασικα η διαθεσιμοτητα δηλ η απολυση χιλιαδων μονιμων, που του χρονου θα ειναι και αυτοι βοηθοι τηε θεσης που κατειχαν....... και μη χειροτερα δηλας μη ξεσπαμε ομως ο ενας στον αλλο, τι να κανουμε ο καθενας μας εχει τα δικια τοου