0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Εχω μερικές απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω κριθεί υπεραριθμος επειδή είχα στο σχολείο μου 6 ώρες αν και ήμουν ο μοναδικός με οργανική στην ειδικότητα μου. Δεν έβγαλε άλλες οργανικές και σύμφωνα με τον νόμο παραμένω στην σχολική μονάδα και συμπληρώνω το ωράριο μου σε κενά που θα προκειψουν. Οι απορίες μου είναι οι εξεις:1) έχω την οργανική μου θέση η την έχω χάσει 2) στα κενά που τυχόν προκύψουν με ποια σειρά διαλεγουμε γιατί υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που θέλουν να καλύψουν το ωράριο τους (μη υπεραριθμοι, αποσπασμένοι που είναι σύζυγοι στρατιωτικών )
Και κάτι άλλο Με 6 ώρες που έχω είμαι λειτουργικά η οργανικά υπεραριθμος και τι στην ουσία διαφέρει το ένα από το άλλο
Παράθεση από: silkcut στις Ιουλίου 25, 2013, 01:24:55 pm► Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών σε μια περιοχή μετάθεσης, τοποθετούνται σε εναπομείναντα κενά οι αποσπασμένοι εντός και εκτός ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι μεταξύ τους βάσει των μορίων απόσπασης.Τι λέμε τώρα;Πως όσοι βρίσκονται σε διάθεση προηγούνται όσων αιτούνται απόσπαση εντός;Είναι παντελώς λάθος.Μετά τους υπεράριθμους όλα κρίνονται βάσει μορίων μετάθεσης.Παράδειγμα:Εκπαιδευτικός με 100 μόρια μετάθεσης με οργανική σε πόλη του ΠΥΣΔΕ ζητάει απόσπαση σε σχολείο της πρωτεύουσας του νομού όπου υπάρχει λειτουργικό κενό.Εκπαιδευτικός με 10 μόρια ,σε διάθεση ΠΥΣΔΕ ,ζητάει το ίδιο κενό.Θα το πάρει αυτός με τα 10 μόρια;!!!Μην τρελαθούμε τελείως!
► Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών σε μια περιοχή μετάθεσης, τοποθετούνται σε εναπομείναντα κενά οι αποσπασμένοι εντός και εκτός ΠΥΣΔΕ συγκρινόμενοι μεταξύ τους βάσει των μορίων απόσπασης.